Meikki 80: paluu loisteputki suuntauksista [KUVAT]

Paluu loisteputki meikkiä sävyjä 80s. Tämä kesäkaudella silmiinpistävin värit palaavat aikamme Näyttävin ulkonäkö.

on jo saavuttanut odotetuin vuodenaika, kevät ja sen myötä uusia suuntauksia muodin ja kauneuden, tämä 2014 antaa radikaalein muutos entistä värikäs ja nelivärinen.

Hyvä esimerkki tästä ovat alkuperäisen hiukset kontrastit, joka voi näyttää, mutta epäilemättä on uusi meikki tekniikoita vastuussa naisen loistaa lähikuukausina.

Jos katsomme taaksepäin, löydämme tekniikoita ja häikäisevät värit voivat olla fuksia, sähkö, keltainen, oranssi, limen vihreä sininen, violetti, sävy enemmän vaihtoehtoja tänä kesänä, tai kirkkaanpunainen, Ne korvaavat alasti ja pastellisävyillä käytettynä viime kausina.

Varjot alkavat laajentua koko yläluomen jopa huipulle kulmakarvojen, kun huulet ovat silmiinpistävä yhdistelmät eri keskus end-väri, tai ylähuuli täysin vastapäätä pohja, kun taas Rouge levitetään voimakkaimmin alkaen poskiluun temppeliin, ja eyeliner paljon aggressiivisemmin suuntaus cat silmät huipussaan.

Miten kehittää meikkiä 80

Jos haluat liittyä tämän uuden suuntauksen, mutta en tiedä mistä aloittaa, älä huoli, me ratkaisee kaikki epäilyt.

Ensimmäinen on soveltaa perusta että sopii hyvin ihon sävyä, jotta sitä ja näyttää luonnolliselta ja raikas ilme sekä peitevoide ja kompakti jauhe viimeistelyn.

Levittämisen jälkeen alku Olen sävy helmi luomella, edullisesti geeli, ja sitten soveltaa sähköinen sininen ja fuksia keskellä päissä, ja päättyy Sininen hieman pehmeämpi alaluomessa epätarkkuutta filbert harjalla.

Vihdoin voimakas silmät, sitoutuminen naamio huomautti välilehdet päissä ulkopuolella, ja jos haluatte Kajal kerros alemmalla vesirajan.

Älä unohda huulet ja voimakas poskipuna ja List menestyä!

Mitä tiedät muoti 80s? [QUIZ]

Kysymys 1 10

Mitä värejä kuluneet 80?

pastelli

Mustavalkoinen

Fluorin ja neonvärit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 21 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة