10 seksikkäin naisten tatuoinnit [KUVAT]

10 seksikkäin tatuointeja naisille. Haluat olla houkuttelevia oma iho? Sinulla on helppoa, tehdä, että tatuointi olet kuolla yhdessä kehon alueille, jotka aiot kertoa voitettavaa aistillisuus, sekä etsiä uusi tatuointi.

Mikä on enemmän ovela alue saada tatuointi? Mitä voisit saada tatuointi olla aistillinen läpi jokaisen pore ihosi? On monia ideoita, jotka voi ottaa, koska 10 seksikkäin tatuointeja naisille, joita tarjoamme alla, mutta ensin, jos haluat tehdä, voit kokeilla väliaikainen helmi tatuoinnit, antaa sinulle käsityksen ennen kuin otat Viimeinen vaihe. Aloitimme!

Pidätkö sukkahousut? Näytät seksikäs? Sitten tulee yksi pysyvästi omassa reisi, joko jäljittelemällä pitsi, kanssa siteet, helmet, jne. mitä haluat, koska se on alue, joka ei ole aina näkyvissä. Lisäksi menoja päättyi liigoissa.

Lause reiteen

Samalla alueella, mutta parempi eteenpäin, se voi olla alueen kaikkein aistillinen saada tatuointi, joka lause, jae tai runoutta sinun on aina roikkuu päätään eikä tiennyt, mistä saada tatuointi, kokeile täällä ja onnistutte.

Kukkia keskellä takana

Yksi ilkikurinen ja provosoivia alueilla on takaisin, joten ei ole parempaa tapaa antaa enemmän painoarvoa kuin tehden kukka tatuointi, tai esimerkiksi tähdet, jouset, helmiä, mitä haluat, te jotka he kävelevät takaisin keskelle.

Lause puolella kehoa

Onko sinulla lause, joka on aina pyöreä pää isolla merkitys sinulle? Kulkee iholla tatuándolo puolella kehoa, pitkä mahtumaan koko lauseen ja seksikkäämpi kuin millään alalla.

Lintuja lapaluu

Aistillinen ilme kun laittaa henkselit, yksinkertainen mutta tyylikäs, on tatuointi pieniä linnut lentävät ympäri selkää, turvallinen acertarás.

Linnut ranteessa

Kumma kyllä, kyynärvarsi voi olla alue kaikkein aistillinen, tehdä joitakin kukkia, lintuja, tähdet, jne ja sinulla on aina tätä, varsinkin kun alkaa käyttää lyhyitä tai tiukka paitoja hihan.

höyhenet jalka

Nilkka tai jalkapöytä on alue täynnä aistillisuutta, jossa voit tehdä monia piirustuksia tai malleja sekä ranneketta noin nilkan ja että "pudota" on jalka. Kyllä, on tähtiä ulkonäköäsi kun sandaaleissa, koska nämä tatuoinnit on jalka ovat näyttäviä.

Kynä korvan takana

Sen lisäksi, että yksi herkimmistä kehon alueille, on myös kaikkein aistillinen ja huomaamaton, koska jos saat tatuointi korvan taakse, kuin höyhen, aina laittaa poninhäntä tai hiusten valinta, sinun on kaikkein aistillinen paikka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 54 =


Corte de cabelo do eserto Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة