Häpykarvat: Asiat kannattaa harkita

Häpykarvat: Asiat kannattaa harkita. Viime aikoina, vahaus intiimi alueilla, erityisesti naisilla, on levinnyt ympäri maailmaa, ja joka kerta on enemmän, joka päättää toteuttaa epämiellyttävä hiuksia hänen sukuelimiin. On olemassa monia muotoja karvanpoisto, peräti varten muualle elimistöön, mutta ole varovainen, koska se on osa kehon erittäin herkkä ja voi kärsiä ärsytystä tai huonompi. Ne ovat levinneet myös monia myyttejä tästä aiheesta, ja jotkut ovat täysin vääriä. Kerromme teille joitakin asioita, sinun täytyy tietää tarkastella täydellinen karvojen poistoa.

myyttejä:

On monia huhuja häpykarvat, kuten tapahtuu lähes kaikissa tapauksissa, jotkut ovat totta ja jotkut eivät. Näytämme joitakin tyhjentää epäilyksiä:

 • Ajella häpykarvat nauttivat eniten ihmissuhteissa: Täysin väärä. Lisäksi monet naiset, Tweezing kokevat intiimi alueet ovat alttiimpia ja herkempiä tai ärtynyt helpommin. Kaikki tämä riippuu jokaisen naisen.
 • Nyppiminen näillä alueilla lisää infektion riskiä: Tämä ei tarvitse olla. Infektioita, jotka ovat joutuneet näillä alueilla on paljon tekemistä henkilökohtaisen hygienian, joka on jo ajeltu vai ei, se on aina välttämätöntä.
 • Miehille kuin enemmän kun depilado: False. Monet miehet rakastavat tyttö on joitakin hiuksia tai huolehdittava sen kokonaan karvaisen. Lisäksi häpykarvat monissa feromonit jotka stimuloivat halu keskittyä, ja että suhteet havaittavissa.
 • Häpykarvat suojien: Oikea. Itse asiassa monissa kulttuureissa ympäri maailmaa tänään, tämän tyyppinen hiusten arvostetaan, koska ne tuskin käyttävät vaatteita, ja vanhuuden, naiset eivät koskaan kynitty tästä syystä.

vinkkejä:

Lisäksi nämä myytit, on myös välttämätöntä, että pidätte muutamia vinkkejä, kun ottaa pois hiukset teidän herkimpiä alueita:

 • Ennen minkään karvanpoisto prosessi, on tarpeen reunat vähän hiuksia, koska näillä alueilla on taipumus kasvaa melko pitkä, ja voi olla epämiellyttävä.
 • Jos käyttää jonkinlaista vaha tweeze, aina vetää hiusten kasvua, ja poista se vastakkaiseen suuntaan, kuten teemme muualle elimistöön, mutta paljon tarkemmin, koska nämä alueet ovat usein ärtynyt helposti.
 • Jos päätät parranajo koska kun alkaa se sattuu liian paljon hiuksia, tee se suihku kuumalla vedellä, koska se auttaa avaamaan huokosiin välttää kystat myöhemmän kasvun.
 • Jos olet tyyppi, joka ei pysty ja päättävät mennä ammattilainen, melko varma, että henkilö on helposti luettava, koska ei halua sotkua ja vähemmän näillä alueilla.
 • Parranajon jälkeen, erityisesti häpyluun alueella, se on erittäin suositeltavaa käyttää voiteet rauhoittava tai paranemista. Yksi parhaista tätä käytäntöä ovat ne, jotka sisältävät aloe vera, joka on yksi tunnetuimmista huolta ihon kasveja.
 • Ei tarvitse ajella tällä alueella niin olennainen, Voit myös valita Brasilian vahaus tai Koristeellinen rohkein.
 • karvanpoisto laser Se on toinen vaihtoehto, mutta ennen depílatelo muulla menetelmällä pitää sinut turvassa, koska jotkut naiset myöhemmin katua.

Toivottavasti näistä vihjeistä palvella sinua tekemään päätöksen ja näyttävät paremmilta kuin koskaan teidän kaveri alusvaatteita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho