Kerätty tukka: innovatiivisin! [KUVAT]

Mitkä ovat kerätyt innovatiivisin tukka? Tulee kynä ja paperia, kampa ja lakka, koska me opastaa siitä, mitä Muodonmuutos Se viittaa. säilyttäminen hiukset ja kampaus joka kuluu nainen He sanovat paljon siitä. Siksi yksityiskohtaisesti joitakin ideoita saada kadehdittavan hiukset.

Ehkä luulet, että kerätyt suuresti liioiteltuja kampaus päivittäin ja kohdellaan ulkonäkö varattu suuria tapahtumia. Mutta kuka sanoo, että? Miksi emme voi mennä toimistoon, esimerkiksi urheilu uusia tyylejä ja leikkaukset of aaltoilevat hiukset? Vaikka onkin totta, että me käytti esitellä kaikille keimailu päivät, jotka saattavat olla kiharat hiukset kampaus valita kokeneimpia päivittäin, ei vain päivämäärät joulu tai yksi tärkeimmistä päivää: häät. Ja vaikka onkin totta, että kerätyt sopivat jokaiseen tilaisuuteen kaikki eivät sovellu hetkellä. Siksi on tärkeää ymmärtää, mihin olemme menossa ja miten kammata hiukset, jos et halua olla ristiriidassa.

Yksi tärkeimmistä piirteistä tukka on persoonallisuus, joka antaa niille, jotka näyttävät. Vaikka välttää riskin näyttämään tallustella takkuinen hiukset ja epäsiisti, tärkeintä on päättää, mikä tyyli tai leikata haluat. Tukka on hyvin vaihteleva ja siten niin heidän leikkauksia: kampaus tukka pitkä tai Bob, ilman hapsut, kanssa lukko edessä ... The suuntauksia leikkaukset, kerätään ja kampaus ovat kaikkein vaihteleva ja eilen oli viimeinen päivä on vanhentunut. Kuitenkin tarjoamme tyyli kerännyt että voit itse tehdä itse kotona. Tyyli, joka ei koskaan mene pois muoti ja se on ihanteellinen sekä nainen, joka ei ole paljon aikaa keskittyä itse, mutta ei halua luopua ollessa ihana. Kaikki mitä tarvitset on kampa, hiuslakkaa, kuivausrumpu, haarukat ja ... odotan vaihtaa! Tällä leikkauksella, askel askeleelta, voit olla muodikas eivätkä kestä kauan.

  • Ensimmäinen vaihe on kuivata puhelun vyöhyke "T" Hiukset, eli välisellä alueella kasvojen ja temppeleitä.
  • Sitten sinun täytyy poimia että suoristus joka letti, kun taas loput hiukset kuivuu ilmassa.
  • Sisältää loput hiukset takaisin toisella korte.
  • Ennen kuin kiinnität toisen poninhäntä kuminauhalla, sinun täytyy heittää hiukset jonossa olet piristyi, pitäen luonnon kiharat päälle pään. Kun olet valmis, kiinnitä se haarukalla estämiseksi karvat pois.
  • Ja ... voila! Lopulta jäljellä vain antaa viimeisen silauksen: sormilla korjata kiharat ja antaa heille tyyli, vakavampi tai hilpeä, että haluat. Erittäin tärkeää! Älä unohda korjata hiukset lakka.

Jos ei kuitenkaan vakuuttamaan tuloksena kiharat hiukset, miksi et kokeilisi semirecogidos? Nämä ovat kampaus, jotka ovat aina tyylikäs, kaunis ja lyhyt- kuin kerätään itse. Opiskella kasvosi, kasvosi, saada neuvoja ja osuu nykyaikaisesti mutta aina pohtimalla, mitä parhaiten sopii sinulle. Ja ennen kaikkea, älä itseesi villityksiä merkitystä, jos et halua tehdä parannusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo