Aprikoosi öljyä: Kuinka käyttää kauneudenhoito

Usein meillä on taipumus mennä suuryritykset etsivät tuotteita, jotka auttavat meitä poistamaan meidän puutteellisuuksia, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että paras meidän kauneus on aina luontaistuotteet. Tänään puhumme aprikoosi öljyä, aine, joka kykenee kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa ja hiuksia. kerromme miten käyttää kauneudenhoito.

Aprikoosi öljy hyödyt

Aprikoosi öljy sopii sekä meidän ihonhoitoon ja hiukset ainetta. Se on tuote sisältää runsaasti A-vitamiini ja linolihappoa, yhdisteitä, jotka tekevät siitä yhden kaikkein ravitsevia öljyjä markkinoilla.

Niistä eduista tarjoamme, löydämme:

  • tehokkaasti ravitsee kuivaa ihoa ja hiuksia.
  • Sävyjä ja silottaa ryppyjä.
  • Elvyttää kasvot.
  • Silottaa ihoa.

Öljyllä aprikoosi kauneudenhoito

Sisällytä aprikoosi öljyä tavallisia kauneudenhoito on hyvin yksinkertainen, että täytyy vain soveltaa sitä kermaa. Olemme kuitenkin osoittavat miten otatte käyttöön riippuen siitä aiot käyttää sitä kasvojen tai hiusten.

Kun olet pestä kasvosi, joko aamulla tai illalla, sovelletaan heti aprikoosi öljyä. Tämä pätee suoraan iholle, sekoittamatta minkä tahansa muun tuotteen.

Toisin kuin se saattaa tuntua, se imeytyy hyvin nopeasti ja ei jätä rasvaa ihossa, niin muutamaa minuuttia myöhemmin voit käyttää mitä tahansa kermaa käytät pohjat.

Että kyllä! Suosittelemme yöllä te applikaatiot yksi hieman suurempi määrä aamulla ja anna vaikuttaa yön yli.

Aprikoosi öljyä hiusten

Aprikoosi öljy on yksi tehokkaimmista luontaistuotteet kuiville hiuksille. On kaksi tapaa soveltaa sitä käyttöön haluat antaa:

  • Kosteuttavat hiuksia. Jos haluat kosteuttaa ja ravitse hiukset, sinun tarvitsee vain soveltaa sitä koko hiukset ikään kuin se olisi naamio, peitä kostealla pyyhkeellä ja jättää sen 15 minuuttia. Kun ohitat tällä kertaa, huuhtele ja tarkista, että se on tullut paljon tasaisempi ja elvyttää.
  • Kirkastaa hiukset. Lopuksi, jos haluat hiukset loistaa, drizzles aprikoosi öljyä kämmenelle, hiero ne ja siirtää ne läpi hänen hiukset huolellisesti niin, että se vain naarmuja. Se näyttää paljon elossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 34 =