María Valverde: uuden ilmeen entistä vaalea [KUVAT]

María Valverde: uuden ilmeen entistä vaalea. mennessä vaatimuksiin käsikirjoituksen näimme kuinka María Valverde oli muuttanut ilmeen aiemmin tänä vuonna osoittaa vaalea harja, mutta asia ei ole ollut siellä ja nyt näemme sen värillä vieläkin platinaa, ja kaikki johtuu tämän uuden sarjan, jolta tallennetaan. Hänen roolinsa tekee hänestä muuttaa useita kertoja näyttää ja niin on morsian Mario Casas ei oikeastaan ​​vika, koska se varmistaa, että rakastaa tämä muutos on vaalean ollut nähnyt häntä ennen ja jos muut ampumavälikohtaukset ovat salliessa jättää joksikin aikaa, koska se oli tarpeen päivittää myös.

María Valverde on yksi halutuimmista näyttelijöiden hetki, joka ei lakata toimimasta elokuvissa ja televisiossa, ja kaikki nämä roolit vaativat kuvan, johon on sopeuduttava ja ne, jotka joutuvat muuttamaan ulkonäköään. Tammikuussa olimme yllättyneitä itsensä ja sosiaalisten verkostojen kautta uusine ilme vaaleat hiukset, mutta muutos on ollut enemmän, koska sarja "Brothers" jossa työskentelet niin vaatii.

María Valverde on yli tottunut aliarvostus, sydämet ja väriaineita ja niin ei ole laittanut haittapuoli, että vaarana tämän vaalea kuten platinaa, koska se plus se piti paljon sekä hänen ja monet ihmiset lisäksi hän uskoo, että mukana tuli makeover kuvan. "Aluksi en edes tuntui vähän, he halusivat enemmän. Olen hyi kuinka paljon he halusivat ja sain kuljettaa pois ".

María Valverde tekee paperi päähenkilö sarjan sota toimittaja nimeltään Virginia joka soittaa koska hän 18 vuotta vasta kolmekymmentä, ja että viime kuusi lukua sarja (vielä ole antopäivästä), Maria muuttuvat ilme riippuen siitä, miten he viettävät vuosia elämässä hänen luonteensa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 65


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo