sivuvaikutuksia ja vaaroista Keratiini

sivuvaikutuksia ja vaaroista Keratin. Keratiini suoristus tai Brasilian oikaiseminen on suosittu hoito, jonka avulla voit suoristaa hiukset tavalla semiduradera. Keratiini jättää hiukset tasainen ja erittäin kirkas, mutta tämä tekniikka on myös sivuvaikutuksia. Jotkut näistä vaikutuksista ovat niin vakavia, että ymmärtää kielto näiden tuotteiden joissakin maissa pehmennysaineet tarpeeksi. Sitten meillä on vaikutuksia ja vaaroja kuuluisan Keratin.

Keratiini suoristus tai Brasilian auttaa näytät suorat hiukset useita kuukausia. Se on hoito, joka saavutetaan sileä kihara tai tukka. Se suoritetaan levittämällä liuosta, jossa oli keratiini shampoolla ja kuivattiin sitten. Liuos jätetään joksikin aikaa ja myöhemmin hiusrauta käytetään tuotteen tunkeutua hiukset. Kemialliset ratkaisu muuttaa rakennetta hiukset, joka tekee sileä, pehmeä ja kiiltävä. Keratiini auttaa vahvistamaan, kosteuttaa ja kunnon hiukset. Kuten kaikki hoidot sillä on omat etunsa ja haittansa.

syöpää aiheuttavia ainesosia: käytetyn aktiivisen ainesosan suoristaa hiukset on formaldehydi. Tämä aine on karsinogeeninen ja ärsyttäviä. Tämä yhdiste on välttämätöntä suoristaa hiukset. Sitä käytetään pieninä määrinä, joten se ei ole yleensä haitallista. Mutta kun keratiini käsittely suoritetaan ja käytetään rautaa, korkeat lämpötilat yhdistettynä liuoksen kanssa keratiinin voi muodostaa formaldehydiä höyryjä. Nämä höyryt ovat huonoja ja lisätä mahdollisuuksia sairastua syöpään. Useat järjestöt ovat varoittaneet näiden tuotteiden käyttöä ja kaasuja ja ovat tehneet tutkimuksia, joissa löytyy huomattavasti formaldehydin läsnä. Joissakin maissa He ovat kieltäneet joitakin näistä suoristusraudan tuotteita. Ohittaa kiellon jotkut maat käyttävät muita nimiä kuten: adehído metalli, formaliinia, medanal, formaliinia, metyleeni glykolia.

Hiustenlähtö: Keratiini hoidon jälkeen, jotkut ihmiset ovat huomanneet, että heidän hiuksensa laski enemmän kuin tavallisesti. Tämä voi johtua siitä, että korkeat lämpötilat levyn ja ei sovellu käyttöön tuotteita ja laitteita.

Hiukset: korkeat lämpötilat levyn ja keratiini liuos voi vahingoittaa hiuksia ja joissakin tapauksissa vain pestiin hiukset on kuiva, vahingoittunut ja pala.

Sivuvaikutuksiin eivät tee ulkonäkö hoidon, käy ammattilainen käyttää laadukkaita tuotteita. Lisäksi, hiustenleikkuusaksien Olisi hyvin tuuletettu välttää haitallisia kaasuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة