8 olennainen värit kynsiä syksyn-talven 2014

Jos haluat aina mennä muoti, Et voi unohtaa näitä 8 olennainen värit kynsiä syksyn-talven 2014. Ja se, että naisellisuus Naiset eivät vain todistaa sen, mutta ne osoittavat myös ...

Viime aikoina olemme esittää trendejä syksyllä, kun Nail Art viittaa tekniikkaan hiottava ajan myötä. jotkut hyvin hoidettuja kynnet maalattu kertoo paljon eleganssia ja glamouria naisen.

Jos rakastat olla muodikas ei ainoastaan ​​vaatteita on huolissaan, mutta myös kauneutta, neuvomme on edelleen erittäin valppaasti ja voittaa tänä syksynä ja talvena. He ovat olleet Muotiviikot jotka ovat tuoneet meille uusimman väreissä lasitteet osalta. Madridissa, Pariisissa, Lontoossa, Milanossa ja New Yorkissa He ovat olleet ainutlaatuisia ja kopioinnin läpi tuhansia ideoita huippusuunnittelijoiden.

Toinen laatu, että meidän ei pitäisi unohtaa, että ne ovat &# 8220; nopeasti kuivalla&8221;, eli nopeasti kuivuva, koska meillä on vähemmän mahdollisuuksia pilaa meitä odottamassa. Samoin menettävät vähemmän aikaa, kun pukeutua kynnet.

Jos liittyä sen kauden väreissä, olemme varmoja, että kynnet eivät jää huomaamatta, antaa sinulle paljon naisellinen näyttää. mutta, Mitä nämä sävyt puhuimme ovat?

  • punainen. Tämä on klassinen maailmassa manikyyri. Ei emabargo yöllä osapuolille tai tärkeät hetket, laittaa viimeisen silauksen asu. Mikä tahansa katsoa tietävät, että se on varma hitti. Paras yrityksillä on naula tämän sävy, kuten Matta Sole Rouge Christian Louboutin, sama suunnittelija punaisella pohjat kenkänsä.
  • Vihreä tai sininen. Vaikka ne näyttävät enemmän kesällä tai keväällä ääniä, näemme paljon tänä syksynä ja talvena, jotta he voivat yhdistää suosikki vaatteita. Ehdotamme vihreä &8220; I&# 8217; ll Take Manhattan&8221; Deborah Lippmann, tai sininen &# 8220; Les Graines Bleu Galuchat&8221; Yves Saint Laurent.
  • fuksia. Toinen ääniä varmasti jää huomaamatta fuksia, käytetään pääasiallisesti päivä ja näyttää enemmän nuorekas missä meidän kynnet johtava rooli.
  • Ruskea, viininpunainen tai topaasi. Puhumme tällä kertaa lämpimämpi sävyt, ihanteellinen syksyllä ja talvella kausien jotka lisätty ilme, on täydellinen kosketus.
  • solmuae. Tämä on suuntaus, joka on voimissaan jo jonkin aikaa. On monia julkkiksia jotka panos luonnonsävyiset, kuten esimerkiksi Reina Letizia.

Mutta jos olet alkuun uskalias nainen, Et voi olla huomaamatta kauden koristeltu kynnet, jossa värit, muodot ja mallit ovat kokonaisuudessaan puomi kannattaa osoittaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 90 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer