Alkuperäinen ranskalainen manikyyri: Trend parhaat mallit [KUVAT]

ranskalainen manikyyri aina se on luonnehdittu tyylikäs ja yksinkertainen, miksi se ei koskaan vanhene, ja se on aina hyvä vaihtoehto kaunistaa kynnet ja kädet. Kuitenkin uudet kynsikoristeet suuntaukset ovat muuttumassa käsite ranskalainen manikyyri, uudistuva erilaisia ​​yhdistelmiä, joita olemme rakastuneet EllaHoy. Joten tänään tuo sinulle valokuvagalleria parhaat mallit ranskalainen manikyyri trendi.

Historia ranskalainen manikyyri

Kun sanomme, että ranskalainen manikyyri on manikyyri, joka ei koskaan vanhene, se ei ole sattumaa. Ja ranskalainen manikyyri näyttää Se sai alkunsa Pariisissa seitsemästoista luvulla. Kyllä, ystävät, että barokki, aikana, jolloin Eurooppa aletaan mullistanut uusia tapoja ymmärtää maailmaa. Joten vaikka Isaac Newton keksi painovoiman ja Velázquez maalattu hovinaiset, maailman kauneuden historia Ranskan keksi manikyyri, joka ylittää sen luvulle.

Ranskalainen manikyyri tuli hyvin suosittu 20s&# 8242; ja 30&# 8242; vuosisadan, ja se ei ole sattumaa, että se tulee olemaan, koska vuosikerta seuraava trendi 2017 on juuri se muistuttaa vuosikymmenten ajan Art Deco jossa kauneuden käsite muuttui radikaalisti vapauttaa naiset korsetteja ja antaa sen olla paljon vapaammin.

Uusia suuntauksia ranskalainen manikyyri

Tietenkin, Ranskalainen manikyyri keksii 2017 ja sopeutuu nykyisiä suuntauksia kynsikoristeet, jolloin enemmän vapautta kuin klassinen ranskalainen manikyyri, joita mekin rakastamme.

Yksi trendi on päinvastainen ranskalainen manikyyri on muuttaa perinteisiä värejä ranskalainen manikyyri, vaaleanpunainen ja valkoinen tyvestä ja kääntää ne verkossa. Eli tyvestä valkoinen ja vaaleanpunainen linjalla. Mutta tämä ei ole kaikki, Manikyyri tulee käänteinen mahdollistaa ääretön värien yhdistelmät Ne tarjoavat elegantti viininpunainen ehdotuksia kultainen pohja rivi utlización hauskaa ehdotukset kahtena eri sävyjä vaaleanpunainen.

Toinen trendi näemme enemmän Ranskalainen manikyyri kaksinkertainen viiva, eli ylä- ja alareunassa kynsien, luoda super söpö vaikutuksen, että me rakastamme.

myös kimalle On tendecia ranskalainen manikyyri, joka tarjoaa kiiltoa ja hienostuneisuutta käsiämme ilmeen. palvovat myös Ranskalainen manikyyri musta, korvaa klassinen valkoinen viiva erittäin tyylikäs musta viiva. Nude vaaleanpunainen manikyyri emäkset korvaa perinteisen ranskalainen manikyyri tarjoten enemmän luonnollista manikyyri.

Lisäksi manikyyri kromi vaikutus myös mukautuu ranskalainen manikyyri, aportanto ainutlaatuinen ja hyvin viileä modernisti. myös kynnet kuoret korut tai Peittokuvat kukkia avoimuutta Kaksi suuntausta ovat erittäin riitautettu ranskalainen manikyyri.

Jopa encotramos esimerkkejä yhdistelmiä useita suuntauksia, tarjoaa omaperäisiä ja innovatiivisia Nail Art kanssa ranskalainen manikyyri. Älä missaa gallerian uusimpia suuntauksia ranskalainen manikyyri.

Saatat myös olla kiinnostunut: ranskalainen manikyyri vaihe vaiheelta ja Liquid Palisade: Täydellinen manikyyri nestettä lateksi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 79


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة