Skaalattu bob aliarvostus, ideoita kopioida [KUVAT]

Skaalattu bob hiusten leikkaukset, ideoita kopioida. Bob haircut skaalaus, on raikas ja erittäin hienostunut leikkaus. BOB on klassinen kampauksen, joka ei ole koskaan kärsinyt takaiskuja maailmassa kauneuden on aina ollut muodikasta. On kuuluisuuksia, jotka ovat tehneet tämän kampauksen täysin tunnistettu Anna Wintour. Se sopii hiusten leikkaamista ja keväällä talvella, koska se on erittäin monipuolinen ja mukava. Antaa enemmän liikettä ja kehon, mieluiten porrastaa hiukset&# 8230;

EL kypärä hiukset, Englanti, jota kutsutaan myös Bob, voi olla eripituisia, en voisi olla hyvin lyhyt (korvien yläpuolella), lyhyt (vain korvien alapuolelle) ja välineet (korkeus niska / lapa). Kuten kerroimme alussa se on erittäin monipuolinen leikkaus, joka houkuttelee silmät. Jos haluat nuorisotuomioistuin älä epäröi panostaa polkkatukka, sinun on myös monia pitkiä valita niin voit sopeutunut täydellisesti oman ominaisuuksia. Se on eräänlainen kampauksen erittäin pyydetty niille hienokarvaiset koska kulumista lyhyempi, voi panna kaikki hiusten määrää. Lisäksi se on myös tuomioistuimen valitsema ne aaltoilevat tai kiharat hiukset. Bob leikkaus pitäisi mennä kiipeilyä määritellä paremmin hiukset ja antaa sille luonnollisen ilmeen ja varmasti entistä hallitumpi.

Täydentävät ilmeen, Voit sävyttää hiuksia, tee kohokohtia tai yksinkertaisesti leikata otsatukka. Tämäntyyppiselle leikkauksia vie paljon otsatukka joko tylppä, suora tai kaiken sivuun. Antaa sille enemmän modernin silauksen polkkatukka voi pelata geometrinen kontrastit jätä pidempi ja lyhyempi osa. Väri voi myös auttaa meitä loistamaan ja luoda kontrasteja sävy, jossa näitä tekniikoita saada tunteen suuremman määrän. Toinen tapa pelata hiukset ja hänen ulkoasun muuttaminen on halutessaan lisätä tiaroja, bändejä, kruunut, soljet&# 8230; Vaikka kestää kauan bob voi olla pieni poninhäntä tai letit. Oman näyttää lisää sanka glitteriä tai strassit soljet. Siteet ovat myös erittäin tyylikäs vaihtoehto. Häät sitoutuminen bob hiukset sileä tai aaltojen ja kruunu kukkia, hyvin muodikas.

Niille, jotka haluavat olla innoittamana tähdet voit vilkaista näyttää Rihanna, Victoria Beckham, Katie Holmes, Emma Watson ja Drew Barrymore&# 8230; ne ovat todelliset fanit tällaisen hiukset ja ovat kuluneet enemmän kuin kerran punaisella matolla.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer