Lähi hiustrendit hiusten leikkaukset 2014 [Kuvat]

Aliarvostusta tässä 2014 suuntaus bob. Jos haluat liittyä bob tyyliin, löytää kaikki mahdollisuudet joudut raze suuntaukset tällä kaudella.

Tulee aika elämässä mitään nainen, joka kuluu pitkät hiukset, joka tarvitsee Muodonmuutos onko jostain syystä, ja helpompaa ja nopeampaa muuntaa leikata ja tyyli hiukset paljon tuoreempaa ja moderni.

tämän päätöksen se on varmasti vaikeaa Jos olet tottunut ja sinulla suosii pitkät hiukset, ja luultavasti et halua ottaa riskejä yksi leikkauksista äärimmäisissä kauden lyhyet hiukset, mutta älä masennu, koska siellä on myös sinun tyylisi, ja se ei ole mikään muu kuin bob, jolla voit valita tuhat ja yksi mairitteleva tyylejä.

  • Yksi vahvimmista suuntauksista tämän 2014 on kerroksellinen bob molempien sileä ja kihara tai aaltoileva, ja pituus sinusta tuntuu, mistä korkeudesta hartioista bob korvan tai epäsymmetrinen takaa eteen tai jopa lyhyempi kuin muut, yksi suuntauksia julkkikset ovat kuluneet puolella Marion Cotillard.
  • otsatukka kuten useimmissa tapauksissa, on pitkälti vastuussa tästä jyrkkä muutos, joten jos et ota muoti preorder pitkä suora otsatukka kuten he tekivät kaunottaret veisto Emma Stone, Alex Chung tai Olivia Wilde, tai vino tyyli Keyra Knightley, Jennifer Lawrence ja Emma Watson.
  • Jos haluat mieluummin antaa uuden leikkauksen yksi romantiikka testi tiukempi kiharat kaltaisiin Eva Longoria, mutta voit myös antaa sille retro kosketus aalto tyyli adele; Jos sen sijaan paljon nykyaikaisempia sitoutumista kammata hetkellä tousled luonnon aalto vaikutus.
  • Toinen vaihtoehto tuo sinulle erityinen touch uutta ilmettä Bob ovat sekä normaali sydänlanka Kaliforniassa tyyli Olivia Palermo, selventää lisää vinkkejä, mutta jos tarvitset jotain radikaalimpaa sitoutumista muita sävyjä kuten punatukkainen Jos haluat luonnollista tai pastelli pinkki, muodikkain väri tällä kaudella.

Tiedät parhaista vaihtoehdoista muuttaa tyyliä ilman leikkaa hiukset maksimi, niin älä leikkaa ja uskaltaa Näiden uusien trendien varmasti se on paljon mairitteleva kuin kuvitella.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 74


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron