Hajuvedet syksy / talvi 2015-2016 Naiset: hänen on täytynyt for Today


  Tässä ovat hajuvedet syksy / talvi 2015-2016 naiset et voi olla huomaamatta. Koska se tänään ehdottaa 8 uutta tuoksuja ihastut, lämmin, kodikas, täydellinen seurata sinua kylmimpinä kuukausina. Löytää ne meille ennen razing hajuvedet!

  Miu Miu 1. EdP

  vastustamaton pakkaus Uuden tuoksu Miu Miu. Tämä ehdotus on suunniteltu ensisijaisesti nuoremmille, avaimet tuoreus ja keveyttä. Se on kukka tuoksu kielo, jasmiini ja ruusut, taitavasti puuta Akigala.

  2. Kaada Femme Noir Tom Ford

  Hajuvesi hiekkainen ja päähenkilör. Pour Femme Noir Tom Ford Se koostuu sitrushedelmien muistiinpanoja mandariinin öljyn ja pomeranssia öljyä yhdistettynä inkivääriuute, jasmiini, ruusu, keltainen, santelipuu ja Madagaskar vanilja.

  3. Olympea Paco Rabanne

  Uusi talo Paco Rabanne. ehdottaa maison Olympéa, naaras vastaus Invictus. Marine sointu muistiinpanoja naimisiin jasmiini vanilja ja suolavettä.

  4. Calvin Klein Eternity

  Nyt Calvin Klein Eternity, viittaamatta puhdasta ja vilkas tunne ihastuminen. Se on kukkainen tuoksu pohjainen nektariini, kvitteni sorbetti, litsi, persikankukka, pioni ja neroli terälehtiä, jossa loppuviitteet kashmir ja myski.

  5. Soir d&# 8217; Orient Sisley

  Kuten kauneus trendejä syksy / talvi 2015-2016, vaikka hajut näyttävät seurata joitakin näistä suuntauksista, erityisesti itämainen ja mausteinen muistiinpanoja. suosittelemme Soir d&# 8217; Orient Sisley, sahrami ja Syringa kukka.

  6. Kenzo L&# 8217; eliksiiri

  Bulgarian Rose ja vadelma laita hedelmäinen muistiinpanoja Kenzo L&8217; Elixir, yksi hajuja, epäilemättä kiintyneiksi tämän kylmänä vuodenaikana.

  7. Oma Burberry

  Pioni, damaskonruusu, persikankukka, valkoinen ja vaaleanpunainen myski tuoksuuni minun Burberry. Tämä on mitä ehdottaa muotitalo samannimiseen, julkistetaan by Kate Moss ja Cara Delevingne.

  8. L&8217; Absolu Narciso Rodriguez Her

  Narciso Rodríguez ehdotamme L&8217; Absolu hänen, Tein sydämestä myski, jasmiini ja tuberoosa yhdistettynä pohjan keltainen ja häiritsevää patchouli ja santelipuu.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 4


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة