Orange Lipstick: Kuka näyttää hyvältä?

Oranssi huulipuna


  Oranssi huulipuna

  Orange Lipstick: Kuka näyttää hyvältä? Etsitkö huulipuna, joka on kiehtova, moderni, mutta ei liian eksentrinen? Huulipuna oranssi on täydellinen ratkaisu, kauneus tuote on on ensi kevään ja kesän. Siellä on paljon sävyjä ja sävyjä oranssi puku jokainen ihonväri ja hiusten väri. Kerromme teille, kuka olet ja miten saada paremmin.

  Miten valita se meidän hiusten väri

  Oranssi huulipuna

  Mutta joka tekee oranssi väri on todella hyvä? Ensin sinun täytyy valita sopiva sävy jokaiselle värille oranssi tukka: huulipunat oranssi-pinkki naiset ovat parempia vaaleat hiukset, ja kaikkein voimakkain oranssin sävyt näyttävät hyvältä naisten tummat hiukset ja ruskeat. Naiset, joilla on punaiset hiukset sopivat hyvin lähes kaikki oranssin sävyjä, mutta varo löytää joka sopii sinulle mukaan sävy hiukset ja iho. Jos sinulla on tummat punaiset hiukset välttää bar liian kirkas huulet, se on parasta valita tylsempi sävy ja voimakkaampi väri ja jos sinulla on hiukset vaaleanpunainen, veto läpinäkymätön sävyjä.

  oranssi huulipuna vaalea iho

  Oranssi huulipuna

  Valita oikea oransseja on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota väriä hipiä. Jos sinulla on vaalea iho, valita luonnollinen oranssi, välttää matta huulipunat. Koskee kaunistaa huulet kiiltävän kiilto huulille.

  Bara oranssi huulet ja tumma iho sukat

  Oranssi huulipuna

  Huulipuna oranssi naisten keskipitkällä tai tumma ihonväri on ihanteellinen, koska se korostaa meidän ominaisuuksia ja ihon värin. Voit käyttää oranssi huulipuna sävyt haluat. Kesällä rusketuksen, ne korostettu enemmän.

  Bar oranssista keltaiseksi huuleen nahkoja

  Oranssi huulipuna

  Varokaa meripihka nahat koska periaatteessa tällainen iho kätkee lämmin sävy. Joten tässä tapauksessa on parempi valita kirkas oranssi, voimakas tai jopa punaisia. Karkottamaan valoa ja pastellivärit koska hän ei suosi mitään ihoon.

  Kopioitu tähdet

  Oranssi huulipuna

  ei VIP vähintään kerran hän ei ole kulunut huulipuna oranssi merkki siitä, että tämä on suuntaus, joka ei pidä hukata. Jessica Alba, Jennie Garth, Emma Stone, Olivia Wilde, Miranda Kerr, Heidy Klum ja Lady Gaga ovat kaikki nämä fanit huulipuna oranssi väri tyylikäs ja muodikas. Niissä yhdistyvät molemmat luonnollinen meikki, keskittyen silmät make-over puolue. Koko päivän baarissa yhteinen huulet oranssi persikanvärisiä punastumaan.

  varokaa hampaat

  Oranssi huulipuna

  Kiinnitä huomiota hampaita Jos sinulla ei ole kovin valkoista voi lisätä riskiä epätäydellisyyden kanssa huulipuna oranssi. Joten ensin noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​luontaistuotteet tehdä hampaat valkoisemmat ja valitse sopiva sävy ja koostumus huulipunaa. Jos sinulla ei ole täysin valkoiset hampaat, välttää matta huulipunat ja valita tuoretta appelsiinimehua ja palaa sävy.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 6 = 1


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo