Letti palmikko: Askel askeleelta opas tehdä

On enemmän katsomaan ulos ikkunasta nähdä, että monet naiset turvautuvat poninhäntä päivittäisestä, ja se on yksi monipuolisimmista kampaus maailmassa. Mutta tämä ei tee niistä tylsää, päinvastoin! Suuri etu ne tuovat sekä mukavuus on, että voit antaa heille pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät niistä arvoinen todellinen kuningatar. Juuri tämä, että tehdään Letizia Ortiz: lisää punokset erittäin mukava ja hienostunut ilme. Jos haluat myös saada tyylikäs ulkomuoto mukavuudesta tinkimättä, älä missaa askel askeleelta opas tehdä poninhäntä punos.

letti palmikko

siellä monin tavoin tehdä poninhäntä punokset, yksinkertaisista kaikkein muodollinen. Siksi näytämme alla kolme versiota joten voit valita joka parhaiten sopii kasvojen ja asiayhteys, jotka menevät avautua.

Versio 1: keskimääräinen letti

Ensimmäinen vaihtoehto saada punottu poninhäntä on käytetty Letizia Ortiz, joten meidän ei pitäisi ajatella, että jotain helppoa tule saamaan hieno tulos.

Erottamalla osa edessä hiukset tehdä, jos halusi erottamalla loput otsatukka harja. Tee poninhäntä hiukset oteta tässä osassa, ja sen kanssa, tehdä pieniä punokset. Voit tehdä tämän, voit valita kolme punokset tai kaksi päätä, vaikka tässä vaiheessa näytämme toinen vaihtoehto. Ota pieni tuppo otsatukka, jakaa kahteen ja nähdä kiristys toisiaan. Kun sinulla on se, mutkainen lopulta coletero ja toista tämä vaihe kaikkien osa. Kun olet valmis, voit korjata kierretty päät haarukat, ja voila!

Versio 2: korkea letti

Tämä versio kädestä Patry Jordan ja sille on tunnusomaista korkea poninhäntä. Erillinen osa hiukset yksi puoli pään ja tehdä poninhäntä loput hiukset. Jakaa lukko kolme osaa ja tehdä punos jokaisen niistä. Kun olet valmis, kulkee päät coletero ja kiinnitä ne haarukalla.

Versio 3: jonoon alhainen

Jälkimmäinen on myös työtä kauneuden bloggaaja Patry Jordan, mutta tällä kertaa näyttää, miten tehdä pienen poninhäntä punokset.

Tilalla puoli hiukset ja Lisäksi jakaa kahteen, yksi ylempi ja yksi alempi. Ottaa alkuun ja tehdä punos root, ja tehdä saman lukon alla. Kun olet, kulkee kaksi punokset takana.

Hiukset löysä ja erottaa yhden keskuslukitus, jolla saatte poninhäntä. Sivusuunnassa lukko, joka täytyy erottaa käynnistä se luovuta se pitämällä coletero haarukat. Ja sinulla on mukava, tyylikäs kampaus ja kestää!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة