Pitkä tukka leikkauksia 2014: Mitä se tekee? [KUVAT]

Pitkä tukka leikkaukset, trendejä 2014. Klassinen pitkä tukka suuntaus jatkuu, mutta sinä antavat erilaisen tuntuman uusia suuntauksia vaarantamatta liikaa.

Tukka on ollut klassinen elinikäinen, ja että naiset, jotka pitää pitkiä hiuksia päästä tämäntyyppisen hiukset, niin on hyvin vaikea ja osittain sen vuoksi normaalisti Se maksaa ne kaksi kertaa niin kauan saada se, mutta myös yleensä se tapahtuu, joilla on suorat hiukset usein ondulárselo juhlia tai enemmän muodollista tapahtuma, kampauksen, joka epäilemättä on tullut tähti kesken kuuluisuuksia eleganssia, joka syntyy pienellä vaivalla.

Luonnollinen curl varaa ottaa tousled, koska tämä vaikutus on yksi trendi tällä kaudella, varsinkin jos on pitkä; voit kokeilla erosivat keskellä tai keskitetty, mutta jos kammata hiukset suoraan käytetyt valehtelemalla hiukset takaisin, Saat hyvin luonnollinen vaikutus ja tilavuus, jolla erottuvat, jonka läpi kulkee.

Jos sen sijaan hiukset on sileä ja te yleensä kampaus romanttisin aallot, voit yrittää leikata sitä kerroksittain ja tehdä täsmälleen sama antaa volyymin ja kiharat Älä vähennä painoa. Pienellä lakalla tai pehmeällä karstaus saat sen.

Curly hiusvärejä

Toinen vaihtoehto, jos et pidä muutos tyyli, on kalveta joko radikaali ja hienovaraisesti streaked hiuksiin tai sävytystä kokonaisuutena.

keskuudessa luonnonsävyiset Lisäksi suuntaus on ruskea vaalea raitoja, mahonki, luonnollinen vaikutus punaiset tai vaaleat platinaa rakastettu, mutta pitää muistaa, että jos decoloras paljon, sinun täytyy leikata sinulle hyvän palan olevan melko poltetaan.

Kaikkein transgressiivistä sävyjä kauden ovat purukumin vaaleanpunainen, violetti tai sininen, ja harmaa, Tänä vuonna on tullut jäädäkseen nuoremmilla.

Tiedäthän, jos haluat vaihtaa taata et leikata hiukset, veto nämä suuntaukset ja uusit taustakuvan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo