Sandra Bullock ja paras kauneus näyttää [KUVAT]

Sandra Bullock ja paras kauneutta näyttää. Onko muuta kuin täydellinen iässä 50? Mission Impossible? Paskaa! Vain nähdä, kuinka mahtava on näyttelijä Sandra Bullock, joka on huipulla uransa kauniimpi kuin koskaan.

Näyttelijä nousi kuuluisuuteen 90 kiitos elokuvia kuten 'Speed', mutta se on ollut viime vuosina, kun hänen uransa on ratkaistu, saavuttaa Oscar elokuva 'Blind Side' Se on ehdolla vuonna 2010 ja jälleen viime vuonna 'Painovoima', Sandra Bullock ja on myös korkein maksettu näyttelijä Hollywoodissa, joissa kaikissa on 50 ja henkeäsalpaavan kaunis, haluat tietää miten?

päälle punainen matto, Valitse aina puhdas mekot usein yhdistetty kampaus että tehdä se näyttää vieläkin nuorempia, tosin monissa elokuvissa, hänen tunnetuimpia ilme, on kanssa sileä karva erosimme keskellä. Vaikka se on viime aikoina kiinnittänyt sitoutumisensa hieman lyhyempi harja- ja coiffed kanssa valonsäteet jotka antavat lisää volyymia tukkaan.

Antaa enemmän kirkkautta hiukset, Se viittasi BALAYAGE tekniikkaa, jonka kanssa se on laskenut sävy luonnollinen hiusten väri. Kyllä, joskus enemmän hohto, se ei ole harvinaista nähdä hänen hiuksillaan vedetty ja joskus sivuutettu.

Sandra Bullock meikki

Joidenkin lähteiden mukaan näyttelijä käytetään kohtaamaan "Valmistus H", kerma, joka on erittäin tehokas contrien taistelevat ryppyjä, se tuntuu toimivan täydellisesti. Lisäksi yksi salaisuutensa meikki on panostaa antamisesta valoa kasvoille.

varten luomivärit, yleensä valita sävyt vaihtelevat pearl gray pronssi, antaa enemmän intensiteettiä silmään, silmä alueen määrittävät ohut viiva tumma eyeliner, yhdessä ripsiväri joka tekee näyttää enemmän auki.

Et voi olla huomaamatta huulipuna, valittaessa joukossa eri sävyt intohimoisia punainen, läpi vaaleanpunainen tai jopa alaston.

50 vuotta ei näy, koska Sandra Bullock säteilee onnesta ja nuoriso jokaisessa hänen esiintymisiä, ja jos et usko, sinun täytyy vain katsomaan kuvagallerian että voit tuoda.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 48 =


Danacol laxatif Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة