Miten meikki 50: Vinkkejä näyttää nuoremmalta


  Miten meikki 50: Vinkkejä näyttää nuoremmalta. Ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä, mikä vahvistettiin monia kuuluisia trendejä ja tuotetaan yhä vähemmän kiitos plastiikkakirurgiaa. On kuitenkin olemassa useita vinkkejä ja niksejä eikä leikkaukseen ja kulumista iho, meikki ja raikas, nuorekas ja iloinen ilme. Sinun tarvitsee vain oikein valita meikki. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä etsiä paitsi ihanteellinen vaan viisikymmentä meikki näyttää nuoremmalta.

  kasvot

  Käyttää ensimmäistä kasvojen, voit käyttää sekä kasvojen ja silmien. Valitse oikea sinulle, tuotteen, joka homogenoidaan ihoa ja tehdä meikki kestää pidempään. Mitä tulee meikki emäkset, valita ne nesteet, kosteuttava ja kirkastaa tuotteita. Älä käytä tiiviitä palloja tai tuotteita, koska ne ovat yleensä liukua ja anna korostaa ryppyjä. Tämä sääntö koskee myös korjaaja. Kattamaan tummia? Käytä oranssia oikealle, jos on tummia sininen, keltainen, jos sinulla on tummia lila. Vihreä oikea sinun tulee käyttää alueilla, joilla jyviä ja rojetes. Posket käyttää poskipuna edullisesti voiteita tai geelejä.

  katse

  Opta by neutraaleja värejä: Pinkit, ruskeat, harmaat&# 8230; Valita ei-läpinäkymätön, erittäin pigmentoitunut varjoja tai erittäin kirkas. Levitetään silmäluomen ja sisänurkkaan silmän käyttää kevyempi valoa sävy. Älä unohda valita värin sävyjä, jotka menevät teidän silmien väri. Look laajentaa määritellä silmät tummalla lyijykynällä tai eyeliner. Sisemmän reunan silmän valitsee silmä kynä on vaaleampi väri kuin ruskea, antaa kirkkauden ja intensiteetin ulkoasua.

  Ripset ja kulmakarvat

  Kiinnitä erityistä huomiota silmäripset ja kulmakarvat, älä liioittele ripsiväri. Soveltamalla useita kerroksia ripsiväri olla pidempi. Kulmakarvat auttaa meitä kehystää silmiä, joten sinun täytyy pitää järjestyksessä pinseteillä. Tölkin määritellä erityinen kulmakynä.

  huulet

  Vaikka on edullista silmä neutraalein värein ja ettei liikaa liikaa meikkiä, huuli voi olla hieman enemmän. Päivän aikana käyttöön huulipunat vaaleanpunainen tai persikka ja yö punertava. Yritä tee liikaa huuli jottei näyttää vanhemmalta.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  3 + 1 =


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer