10 muotivirtaukset kevät / kesä 2016 on noudatettava [KUVAT]

10 muotivirtaukset kevät / kesä 2016 on noudatettava. Onko mahdollista ostaa uusi muotivirtaukset kevät / kesä 2016 on nyt? Vastaus on ehdottomasti kyllä, mutta tämän saavuttamiseksi meidän on huolellisesti valita, mitä vaatteita ja asusteita, jotka parhaiten vastaavat tulevia suuntauksia. Sitten katsomme, mitä ovat tärkeimmät suuntaukset tulevaa kautta.

Yksi trendi olemme nähneet catwalks enemmän Se leimaamalla Tarkista. Tarkastus on sama kuin testikuvio, vaikka tulosta liittyy talvella, erityisesti käytön tartan, kevät / kesä 2016 pyyhkäisee. Tietenkään emme viitataan vain tulostaa matkahuovat, mutta mitä tahansa tulostaa maalauksia, klassisesta moderniin. Hopeanväristä Se on ollut yksi kuuma trendi tänä talvena 2016, mutta myös kevätkaudella. Lyhyesti, näyttää siltä, ​​että haluamme loistaa, mutta kehitys osoittaa meille, että täytyy olla hopeaa ja häikäisevä vaatteita futuristisen ilmeen. Niistä kohokohtia uusi kausi, korostamme kaunis Gucci pommikone takki tyyli.

Varmasti tiedät, että Culotte housut Ne ovat yleinen suuntaus. Jos sinulla ei ole mitään mallia omassa vaatekaappi sinun on aika ostaa. Kevät / kesä 2016 on paljon malleja, joista valita, sekä halpalento- yrityksiä kuin ylellisyyttä. Mitä lisävarusteita, jotka voittaa ensi kaudella, on nenäliina. Veto bandana tyyli, joka oli 90-luvulla Kyllä, voit yhdistää ja tuo omaperäisesti: rannekkeen, vyö, hiukset&# 8230; Keväällä voit silti viileä, joten merkkejä myös ajatella villapaita trendi. Jos haluat olla muodikkain paikka, valitsee Erityisen yksinkertainen villapaita ja puhdas leikkaus, jossa on pitkät hihat ja pyöreä kaula ja suora. Se voi olla sileä tai erillisiä kohokuvioimalla, kuten raidat. Mitä farkut ovat palanneet laiha tyyli. Veto malli säädetty ja rikki. Tämän tyyppinen farkut voi yhdistää edellä monissa osissa. Perus.

Kuten jokainen kevät, kukat tulevat takaisin ja tällä kertaa kukkakuvioinnit He ovat hallinneet vaatevarastollamme. Tai ainakin sen pitäisi olla. Mekot, paitapuserot, pusakat pommikone, hameet, paidat&# 8230; He pukeutuvat kaunis kukka tulosteita. Uusista muotivirtaukset kevät / kesä 2016 highlight 70-luvulla tyyli, mutta koskettaa mod. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan suoraa ja pitkiä housuja ja nilkan. Tämäntyyppinen housut ovat pyyhkäisi kiitotiellä. Jos olet niitä, jotka haluavat käyttää hametta ja mennä muodin, et voi auttaa, mutta ostaa vekkihame ja pastelliväritys. Valita mallin ruusukvartsi tai tyyneys sininen, muoti värit. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, korostamme paluuta tweed takit. Kiitos Chanel kerran tullut trendi. Valitse lyhyt ja raikas ja energinen värit kuten keltainen ja punainen malleja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 26


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi