Miten yhdistää vaatteet: perussäännöt että jokaisen naisen tulisi tietää


  Miten yhdistää vaatteet: perussäännöt että jokaisen naisen tulisi tietää. Jos mietit miten ottelu vaatteita tehdä se oikein? Mitkä ovat ne perussäännöt että jokaisen naisen tulisi tietää välttää tarpeettomia ja räikeimmät virheet? Se tarkoittaa, sinulla on joitakin epäilyksiä tai yksinkertaisesti ja viisaasti, haluat oppia pukeutua hyvin. Lyhyesti sanottuna, on aika selvittää, mitä neuvoja seurata, jotta voidaan yhdistää tyylikäs vaatteet ovat.

  Miten yhdistää perus vaatteet kesällä

  Valitse perus vaatteet voimme luoda vaikutelman ilman häpeän ja ilman kiitosta mutta varmasti virheetön. Lyhyesti sanottuna, jos valitset valkoinen paita ja perinteinen farkkujen, lenkkarit ja pussi musta tai ruskea kukaan ei voi syyttää mitään. Saada erilaisen tuntuman käyttämällä vähemmän perus tarvikkeet kuten koruja ja koruja on suositeltavaa. Älä hätäile, ei ole mitään syytä vapista, ja yhdistää koruja vaatteita on yksinkertainen: kaulakoru mukavia värejä tai ehkä kaulakoru kiviä, ja olet valmis.

  Miten yhdistää perus vaatteet talvella

  Kylmän kauden on selvää, että meillä on que käyttää enemmän vaatteita. Varmasti, perus ulkoasu kesällä on lisättävä takki ja mahdollisesti käsineet, huivi ja hattu. Sinun pitäisi koskaan pelätä, on aina ratkaisu kaikkeen takki valitset pitäisi olla hyvin yksinkertainen, kuin kaunis kankaalla takki tai höyhenet, joiden keskimääräinen pituus ja mahdollisesti tumma väri, kun taas tarvikkeet voi olla joukko samaa väriyhdistelmä, joten et koskaan löydä sitä pois paikaltaan tai liian kohtuuton.

  Yhdistä vaatteet: värit

  On selvää,värit ovat ratkaisevia, kun yhdistetään vaatteita ja se on siksi nyt haluamme puhua jostain enemmän erityistä kuin edellisissä vaiheissa. Voit aina pukeutua perusvaatteita, mutta muista, että jos lisäät ulkoasua loistava ja odottamaton kosketus, joka ei vahingoita itse asiassa antaa persoonallisuutta koko. Sen sijaan, että cowboyt aina miksi ei kokeile leimahti hame graafinen tulostaa? Tämän yksinkertaisen temppu siirtyä seuraavalle tasolle tyyliin.

  Yhdistä vaatteet: mittasuhteet

  On tärkeä sääntö, että on usein itsestäänselvyytenä, mutta aina hyvä muistaa välttää tekemästä turhia virheitä. Käytettävä vain tiukat vaatteet voivat olla hyvin jos on erityisen ohut runko, mutta varokaa mittasuhteet. Jos esimerkiksi haluat saada ylisuuri pusero, des joilla ei ole erityistä ja muodostaa hieman pitkä, niin se on parempi valita tiukemman housuja. Mutta jos haluat kokeilla maxi hame, on parempi mieluummin korkeammalla pienempi. On totta, että tänään näemme myös yhteensä catwalk näyttää ylisuuren, mutta on hyvin vaikea saavuttaa, sinun ei tule liikaa riskejä, isoäiti vaikutus ei yleensä istu lainkaan hyvin

  Yhdistä vaatteet kengät

  Tämä on toinen ongelma, joka on ratkaistava: jokainen ilme on joitakin kenkiä ja se on silloin meidän on aloitettava. Kyllä, jos lenkkarit housut se on hienoa, mutta jos haluat käyttää hametta, jossa on rohkea parempi oleskelutiloja tai joidenkin tanssijoita. Eivätkö he saa sekoittaa? Tietysti, ja siksi nykyään monia naisia, jotka haluavat urheilullisen tyylikäs ilme, joka liittyy käytön hameet tai leningit ja lenkkarit tai räätälöityjä pukuja korkokengät. Suosittelemme kokeilla ennen jotain yksinkertaista, kun opikseen voi siirtyä seuraavalle tasolle.

  Yhdistää ja käyttää vaatteita kaiverretuiksi

  Kun olet vaatekappale, joka on ominaista yksityiskohta fantasia tai leimattu, kuten kukka, pilkku print kuvat&# 8230; on koordinoitava toisen vaate tasaiselle väri. Jos esimerkiksi olet hametta kukka on parempi valita paita tai t-paidan kiinteässä ja yksivärinen (yhdellä sävyjen varustettujen tulostuksen hame). Myös tässä tapauksessa on monimutkaisempi versio sekoittamalla kaksi eri malleja, mikä on tietenkin mahdollista, mutta se on tehtävä huolellisesti.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 65 = 72


  Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico