Miten pukeutua pinkin värin: muoti säännöt virheiden välttämiseksi [KUVAT]

Miten pukeutua pinkin värin: muoti säännöt virheiden välttämiseksi. Pink on yksi suosituimmista värejä naisilla, mutta erityisesti on yksi käyttämä suunnittelijat. Kaudesta toiseen ruusu on yksi suosituimmista värejä. Lisäksi ruusu on monia sävyjä: alkaen vaaleanpunainen kakun läpi tai fuksia. Tässä ovat vihjeitä virheiden välttämiseksi käytettäessä vaaleanpunainen vaatteita.

Vaaleanpunainen vaaleat värit ja pastelli

Vaaleanpunainen pidetään yhtenä väreistä enemmän naisellinen ja hienostunut, varsinkin sen kevyempiä sävyjä. Ruusukvartsi on muoti väri kevät / kesä 2016, mukaan Pantone Institute. Ei ole yllättävää, että vaatemallistoin suuryritysten kuten edullisia, ruusu on yksi tärkeimmistä pelaajista. Vaaleanpunainen menee hyvin pehmeitä värejä, sorbetti ja kakkua. Näillä väreillä ja yhdistelmät saat hyvin Bon ton ja viehättävä ilme.

Pink on myös erittäin hyvin beige ja hiekka, varsinkin jos ruusu on kakku. Jos haluat tarkemman sitoutumista vaaleanpunainen valkoinen. Esimerkiksi valkoinen paita, jossa farkut pastelli vaaleanpunainen tai valkoinen tai beige koko ilme vaaleanpunainen takki. Saat näyttävät enemmän nainen, valkoinen minimekko veto tai vekkihame, yhdisti korkeakorkoiset kengät tai urheilua vaaleanpunainen karkkia. Pink voidaan sovittaa täydellisesti kiihkeimmän pastellivärit kuten koralli, vihreä tai turkoosi.

Vaaleanpunainen ja tummat värit

Vaaleanpunainen on väri, joka voidaan hyvin yhdistää tummia värejä, kuten musta ja ruskea. Kaikki, jotka ovat muodin ystävät ovat hyvin tietoisia siitä, että yhdistävät ruskea ei ole helppoa. Mutta meillä on ratkaisu: ruusu. Ruskeat varjossa, maaperään tai suklaata voi yhdistää täydellisesti pastelli vaaleanpunainen tai fuksia. Meillä on jopa vaatteita ja asusteita kanssa eläinten tulostaa näissä sävyjä. Musta väri Se on ensimmäinen valinta niille, jotka haluavat luoda kontrastin muotoilu. Voimme yhdistää vaatteen musta nahka ja pitsi kenkiä, käsilaukkuja tai kaulaliina pastelli vaaleanpunainen tai fuksia. Jos olet hyvin rohkea voi yhdistää kaikki varusteet vaaleanpunainen vahvempi, tummat värit kuten viininpunainen, granaatti, tumman violetti tai vihreä pullo. cha valokuvagalleriamme nähdä eri näyttää väriseksi vaaleanpunainen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi