Saappaat Fall / Winter 2014-2015: Paras mallit [KUVAT]

Saappaat Fall / Winter 2014-2015: Paras malleja.. Jalkineet on yhtä tärkeää kuin vaatteita. Sillä 2014/2015 syksyn ja talven saappaat ja kenkä saappaat ovat välttämättömiä. Tilaisuudesta riippuen voit ottaa muutamia malleja tai muita. Saappaat ja rento tyyli saappaat antaa heidän jokapäiväisessä ja suunnittelee kantapää lähteä. Valitessaan boot Booty ja sinun täytyy käyttää sukkia tai sukat (riippuen siitä, mitä aiot käyttää) kytkettäväksi täydellisesti jalka.

Syksyn-talven 2014/2015 kuljetetaan Erityyppiset saappaat: Bikers, klassinen kärki, jossa kantapää, litteä&# 8230; Saappaat ovat kuluneet cowboy tyyliin, muskettisoturia, jossa kantapää, tasainen tai ratsastus. Pinnat ovat useita: iho, hiukset, kiiltonahkaa, kohokuvioitu, käärme&# 8230, sitten saappaat ja kengät muodikas laskit&# 8230;

* biker saappaat: moteros tyyli saapikkaat ovat tasaisia ​​tai paksu kumipohja. Usein he kantavat yksityiskohtia vetoketjut, soljet, ketjut ja nastat. Ne ovat ihanteellinen jokapäiväiseen näyttää ja antaa rento kosketus omaan asuja.

* muskettisoturi saappaat: Korkeat saappaat ovat ihanteellisia kuluvat hameita tai lyhyitä mekkoja. Ne ovat erittäin korkeat niin auttaa meitä pitämään jalat lämmin, lisäksi on erittäin seksikäs jalkineet.

* Botines Vihje: kärki kengät ovat yleinen suuntaus. Valita nahkakengät terävällä viimeistely lävistys tai vetoketjuja. Terävällä saappaat pidentää ja tyylitellä meidän hahmo. He voivat myös käyttää korkokenkiä.

* Saappaat kantapää: Saappaat ovat täydellinen sekä työhön että pukeutua. Jos valitset mallin boot ulos kantapää on hieno ja jos ne saappaat joka päivä parempi valita ei ole niin korkea ja leveä kantapää.

* Askelmat Mountain: lisää urheilua kengät ovat vuoristotyyliin. Ne ovat ihanteellisia malleja rento näyttää. Alppikengät kuljettaa tyyli pitsi koukut edessä ja sen lattia on kumia.

Valitse malli haluat ja parhaiten tarpeitasi. Käy galleria nähdä parhaat mallit kauden.

Mitä saappaat syksy / talvi 2014-2015 lyön? [TEST]

Kysymys 1 10

Kuinka usein saappaita talvella 1-5?

1

3

5


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer