Joulu 2016: muotisuuntaukset ja kokoelmien Party [KUVAT]

Joulu lähestyy ja vähemmän kuin mitä uskomme siellä. Alkupaloiksi tuomme paras trendit ja mallistot joululoma 2016-2017. Kankaat ja värit ovat etulinjassa näitä kokoelmia. Metallinen sävyt, kohokohtia ja samettia materiaalit ovat tähti kauden. On enemmän muotitietoinen vaatteita, mutta enemmän epävirallisia entistä rento viettää joulua. Selville, mitä ovat trendejä lomien ja mitkä ovat parhaat kokoelmista.

Muotivirtaukset tänä jouluna

Tänä jouluna trendejä on selkeä päähenkilö: kudoksia. Lähes kaikki vaatteet tehdään näistä materiaaleista tavalla. Sametti, metallivärit ja kankaat glitter ovat voittajia. Nämä materiaalit ovat lisävarusteita, mekkoja, takkeja, puvut, hameet, housut&# 8230; On mahdotonta pakoon niitä!. Jotta iltamat tai uudenvuodenaattona, vaatteet paljetteja ja kimallusta on halutuin. Lounasta tai illallista, sametti on päähenkilö. Ja metallikankaita on varattu enemmän casual ulkonäkö.

Suuret yritykset ovat käynnistäneet edullisia muoti Erikoiskokoelmat joululoman. In Zara Esimerkiksi löydät vaatteita kaikki trendejä ajan. Jopa hänen linja TRF vaatteensa on loma rento kosketus boho chic tyyli imartelevaa. toinen yritys, joka tarjoaa erittäin mielenkiintoisen osapuoli kokoelma on H&M. merkki dekantoidaan luoda hyvin trendikkäitä vaatteita, nuorten ja nykyinen. Glitter ja metallisävyissä ovat etulinjassa. Lisäksi se on bilevaatteita vahva seksikäs tyyli. British tuotemerkin Topshop ehdottaa kokoelma avantgarden ja alkuperäinen osapuoli. On Velvet leningit, pitsit leningit tai minihameet metalloitu&# 8230; Mango myös yllättynyt kokoelma erittäin mukavia vaatteita. Me rakastamme heidän alusvaatteita mekkoja tai minimalistiseen tyyliin. Jos haluat katsoa muodin vaatteen valitsee Apinoita tuotemerkin.

Mitä muita merkkejä kokoelmien käynnistää osapuoli? Bershka, & Other Stories, Stradivarius, Blanco&# 8230; Luksusbrandien eivät yleensä luo kokoelmia osapuoli, mutta jos heillä on ulkonäkö ja pukeutuminen vaatteita enemmän ihanteellinen näinä päivinä. Meidän galleria näet erittäin kauniita malleja vapaapäiviä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 37 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة