Summer Fashion Trends 2016: Trooppinen Tulosta [KUVAT]

Summer Fashion Trends 2016: Trooppinen tulosta. Tänä kesänä 2016 tuo meille yksi suuntauksista kaikkein värikäs ja hauska muoti: trooppinen tulosteita. Nämä on painettu vaatteita ja asusteita vilkkain. Kiistaton pääosan tämän painatuksen ovat epäilemättä palmunlehtiä, joille on ominaista voimakas smaragdinvihreä. Tietenkin on olemassa myös trooppisia tulosteita kukkia, hedelmiä, eläimiä&# 8230; Mitä muotitalot, joita on ehdotettu vaatteet mallia? On paljon merkkejä, kuten Antonio Marras, Gucci, House of Holland tai Dsquared2&# 8230; Halpalentoyhtiöt yritykset myös valita tyylikkäin trooppisten tulosteita.

Niistä muotivirtaukset kevät / kesä 2016 ovat trooppiset innoittama tulosteita. Kuten olemme jo edellä mainittiin, mutta se on lähinnä tulosteita kämmen lehtiä, kukkia tai muita hyvin virkistävä ja iloinen motiiveja. Esimerkiksi, House of Holland Se laski luomalla vaatteiden trooppisia tulosteita epätavallisissa ja odottamattomia värejä kuten sinistä tai punaista elävämpää tulipalon. Nämä vaatteet kuljettaa meren olentoja kuten rapuja, kilpikonnia, kuoret&# 8230; asetetaan valkoisella taustalla tai värialueen. Jopa muotitalo Paavali & Joe Se on jättänyt valloittaa tätä mallia niin iloinen. Hänen uusi kokoelma on useita ehdotuksia, joissa palmuja ovat ehdoton pääosassa.

Erittäin houkutteleva ovat luomuksia Mara Hoffman, että lisäksi uimapuvut trooppinen tulosteita, koski myös maxi hameet ja mekot suuret kukat kirkkain värein. Niistä ehdotukset muodikkain leningit tällä kaudella ovat Gucci, jolloin levyt ovat laser papukaijat koristella yläosien ja maisemat kanssa käärmeet ne toistetaan pitkin vaipan. Dsquared2 Lisäksi se ehdottaa vaatteita Hibiscus kukkia, palmunlehtiä ja taustan sininen meri. Ei ole pulaa tarvikkeet trooppisia tulosteita. Nämä lisäosat ovat täydellisiä vaalentaa mitään tylsää näyttää. On laukkuja, sandaalit, huiveja, aurinkolaseja&# 8230; Esimerkiksi: malli aurinkolasit Diesel peitetty vihreitä palmuja tai korkeakorkoinen sandaalit trooppinen tulostaa Chanel ja Proenza Schouler laukussa pukeutuu palmuja edessä. sisään Naeem Khan ehdottaa korvakorut trooppinen yksityiskohtia.

Uimapuvut ja bikinit Kesäkauden 2016 täytetään kaikkein iloinen trooppinen tulosteita. Muoti kylpyhuone trooppinen tulostaa on todellinen oltava, et saa hukata oman armario¡. Se ei ole vaikea löytää yksi näistä malleista, sillä lähes kaikki yritykset edullisia muodin ja ylellisyyttä ovat ottaneet heidän vaatemallistoin. Tutustu kuvagalleria nähdäksesi parhaat mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =