Kuinka käyttää pitkiä hameita talvella: Keys [KUVAT]

pitkät hameet ovat yhden vaatteen ja erittäin monipuolinen, kun se yhdistetään. Ne suojaavat meitä talvella kylmä ja sopivat kaikenlaisten lukuja. On tuhat vaatteita, jolla voit pelata ja luoda erilaisia ​​asuja kanssa pitkä hame. Kengät on täydellinen kumppani saada ilmeen. Tarjoamme parhaat kuvat voit lähteä täydellinen jossa osuma kauden: pitkä hame.

Pitkät hameet aina ollut, mutta jokainen kausi katkottua joka voi olla huomaamatta kaapissa. Olipa sileä, kukkia ja röyhelöt palvella kaikkiin tilaisuuksiin päivä. että juhliin, kuten häitä tai osapuolet, ne ovat must. Tölkin kuluvat mukava pusero ja vyö metallinen sävyjä. Älä missaa mahdollista ja useita yhdistelmiä että esittelemme tänään.

Nahkatakkeja, onko jokin Täydellinen tai pyöräilijä, Ne sopivat yhdistää pitkät hameet. Sekä talvella ja syksyllä veto heille. Siinä yhdistyvät pitkä hame, missään muodossa, jossa pusero tai pusero mänty ja korostaakseen nahkatakki.

Voittoisa yhdistelmä kausi on: pitkä hame + villa villapaita. Älä epäröi panostaa siihen ja näet voittaneiksi myyntiä. Sujuvan hameet voit käyttää jersey fretwork ja antaa hänelle talvinen touch ulkoasua. Neulepuserot kanssa kasia myös yhdistää hyvin pitkä hameet, ja ne ovat yleinen suuntaus.

mekko mennä häät tai puolue He tulivat muotiin muutaman kauden sitten ja on nyt tullut niin paljon voimaa. Pitkät hameet pukeutua pitäisi olla rikas kankaasta, kuten silkkiä tai satiini. Ota ne valolla puserot eri erottuvalla värillä ja lisää aina leveä vyö kullan tai hopean ja saada juhlava asu. Haluaa pukeutua kannoilla loppuun juhlava ilmeen.

Napapaidat suoritettiin viime kesänä, mutta talvella ne ovat myös yksi tähti kohteita. Kasvuston topit näyttää hyvältä pitkät hameet, koska ne merkitsevät siluetti, mutta käytä aina korkokengät mutta olet pitkä. Talvi kuluu pitkähihaista sadon alkuun villaa tai hienoa piste. Jos yläosa on painettu hame olisi sujuvaa ja jos hame on tulosta kasvuston alkuun on oltava tasainen, ellet uskalla sekoitus tulosta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 67


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب