feministi muoti: vaatemerkkejä feministit sinun on tiedettävä

Muoti on tullut feministi ja feministi eri merkkisiä vaatteita ilmestyi siellä. Muutama kuukausi sitten, feministiliikkeelle on valloittanut maailman muodista. Monet tahot ovat ajatelleet tätä uutta suuntausta, jotkut kannattavat ym vastaan. Vaatteiden lääkeyhtiö &# 8220; naisten vaatteet&8221; Sen pitäisi auttaa naisia. Jotkut merkit lahjoittaa osan tai kaikki etuja yhteisöille, jotka auttavat naisia. Muut yritykset, enimmäkseen edullisia, ovat &8220; sitoutuneen&8221; liikettä, mutta ne eivät lahjoita mitään. Tässä ovat tavaramerkkejä feministisen vaatteita sinun pitäisi tietää.

feministi muoti: parhaat merkit vaatteiden feministisen

  • linnunlaulu: Se on vaatemerkki luoma Sophie Slater, Sarah Beckett ja Ruba Huleihel. Omassa verkkokaupasta löydät käsintehtyjä vaatteita naisille ympäri maailmaa. 80% voitosta takaisin naisia, jotka tehdään vaatteita. Julkaisi vain kaksi kokoelmaa vuodessa jottei osallistua teollisuudessa &# 8220; nopeasti muoti&# 8221;. Lisäksi sen malleja on eri kokoisia ja eivät käytä photoshop.
  • MadeMe: Se on vaatemerkki, joka on luotu kahdeksan vuotta sitten Erin Magee. Hänen vaatteensa ovat innoittamana muoti 90s ja kuuluisa feministit kuten laulajia Patti Smith ja Kim Gordon. Vaikka suunnittelija työskenteli yrityksen korkeimman (lähinnä vaatteita luotu miehille), hän huomasi hänellä oli suuri joukko feministi faneja, joten hän päätti luoda hänen uusi yritys.
  • Femininitees: tämä pieni kauppa, joka myy kautta Etsyssä tarjoaa valkoisia paitoja lauseita ja iskulauseita kirjailtu käsin feministi viestejä. 5% tuloistaan ​​on tarkoitettu organisaatio, joka auttaa naisia. Feministit paidat ovat hyvin muodikas osittain kiitos Dior ja kirjolohen paita.
  • töppäys&TETA: Espanjan on yhteinen tutkimus, joka on luonut oman tuotemerkin tuotteita. Heidän paitoja ja colleget isot tissit ovat must sosiaalisissa verkostoissa, väittämällä naisvartalo.
  • [OFF] SET: on espanjalainen vaatemerkki featuring malleja paidat kollaasitekniikalla mezlando menneistä ja nykyisistä kuvia. Lisäksi niiden paitoja tehdään käsityöläiset Espanjassa. Yksi sen suurimmista merkkipaaluja on luoda paidan kanssa yhteistyössä Brave ja FECMA (espanjalainen Rintasyöpä liitto) auttaa naisia ​​voittamaan jälkimainingeissa rintasyöpä.
  • Uskonpuhdistuksen: Se luotiin entinen malli Yael Aflalo ja on selvästi feministisen yritys. Johtoryhmä on yli kolme neljäsosaa naisista tekee myös ekologisia ja vaatteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Materiaaleja tehdä vaatteita ovat kestäviä tai kierrättää. Jopa pakkaus on 100% kierrätettyä. Hänen mallit ovat innoittamana todellinen naisia.
  • Nainen Collective: Candace alkoi Nainen Collective kelat kautta hänen Instagram tilille kuin feministiliikkeen. Niiden verkkosivuilla on olemassa erilaisia ​​malleja vaatteita feministiseen taiteilijoita. Lisäksi se ajaa kampanjoita kerätä varoja tarvitseville naisille ympäri maailmaa.
  • Otherwild: Olen varma, että olet nähnyt sosiaalisten verkostojen paidan iskulause &# 8220; The Future Is Nainen&# 8221;. Nämä paidat ovat Otherwild Los Angeles myymälä, joka luo paidat, colleget ja muita tuotteita, joilla feministit ja protestoida iskulauseita. 25% kaikista tuloista menee Planned Parenthood.

Yhä enemmän feministi nykymuotimerkeillä tai solidaarisuus ja ekologiset periaatteet. Paidat feministit ovat mieluummin aktivistien malleja. Yhdysvaltain naisten paidat ovat anti-valtti saaneet jalansijaa. Ja Muotiviikot maailman väittävät myös naisille kautta paraateja, kuten tapahtui NYFW.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة