Merimieshousut 2015: takaisin 70 [KUVAT]

Merimieshousut 2015: käännä 70. On muodista, jotka näyttävät koskaan palaa, mutta yhtäkkiä me kaikki kaupat ja muotinäytöksiä. Myyttinen housut 70 on tullut hyvin vahva. Bell-bottom housut enemmän voitolle muotimallistoja ovat farkut, vaikka myös muita erittäin imartelevaa leveälahkeiset housut. Katsotaan, mitä kauneimmat kelloa housut vuodenaika kevät / kesä 2015 on.

Suuntaus että enemmän voittaa tämä kevät / kesä 2015 on setentas, ja levenevät housut ovat vaatteen kuvaketta. Bell-bottom housut ovat läpäisseet paras catwalkeilla. Yritykset, kuten Emilio Pucci, Roberto Cavalli ja Gucci, lyövät vetoa tätä suuntausta ja muoti housut. Jos viime kausina ollut pillifarkut ja urheilu väljät housut, 2015 kuningas housut ovat Seitsemänkymmentäluvun tyyli, korkea vyötärö ja levenevät. Jos housut yhteen nämä kolme ominaisuutta vielä parempi. On paljon ylellisyyttä tuotemerkit, jotka ovat uudelleen näitä malleja, näet selaamalla galleria. Emilio Pucci, catwalkilla Milanon päätti leimahti housut tummia värejä ja pastelli. Entinen Spice Girls Victoria Beckham yleensä sangen usein leveälahkeiset housut, varsinkin päiväsaikaan näyttää. mallien Karlie Kloss ja Cara Delevingne Ne ovat myös riippuvaisia ​​tämäntyyppisten housut.

Stella McCartney on Flared farkut korkea tai matala vyötärölinja erilaisia ​​denim. erikoistuneet tuotemerkit kuten farkuissa Marco, MiH farkut tai Levin farkut myös valita kelloja tummia sävyjä. Michael Kors valita Housujen laaja jalka, elefantti tyyliin. Diane von Furstenberg ja J. Bran myös valita näiden mallien. Edullisia ja kauppoja tuotemerkkejä myös valita tämän uudella tavalla. Allekirjoitusten Mango, Zara tai H&M tuoda niiden kokoelmia eri malleja leveälahkeiset housut kaikille. Miten yhdistää Flared housut? Voit yhdistää minkä tahansa paita, toppi, paita tai pusero. Tietenkin kannattaa aina pitää sisällään, joten tyylitellä ympäri kehoa. Jos housut ovat farkut tahansa väri alkuun tulee sakko. Jos päättää värikäs housut kelloa käytetään toppi äänen, joka yhdistää. Levenevät housut ovat hienosti kengät kiila tai kantapää, varsinkin jos olet pieni, koska olet optisesti pidennä jalka. Muista, että kenkä ei pitäisi nähdä, joten on tärkeää tietää, että kengät llevarás näitä housuja. Eikä ota alhainen vastus, se on hyvin anti-esteettinen. Käy kuvagalleria mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 44


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة