Talvi myynti 2017: meidän suosikki Stradivarius [KUVAT]

Jos etsit nuorten pukeutuminen, trendikäs ja hyvin viileä allekirjoitus on Stradivarius. Hyödyntää sen talven myynti 2017 hankkia muodikkaita vaatteita ja perus. Täydennä vaatekaappi paras eriä kauden. Stradivarius tarjoaa modernit ja väkevällä rento tyyli, mutta myös naisten vaatteita. Tapaamaan meitä olennaiset mitä ostaa näitä alennuksia näyttää hyvältä ja kaunis muoti.

Stradivarius, päällystakki myynti

Päällystakki ovat on talvikaudella. Takit ovat kalliita vaatteita, niin alennukset ovat ihanteellinen paikka ostaa suosikki malli aikaa. Stradivarius ehdottaa useita mielenkiintoisia (ja myynti) mallit. Joka päivä olet höyhenpeitteinen takki tyyli pehmuste, katemateriaaleja ja kaulus kääntyi eri sävyjä saatavilla. Ihastut mallia keltainen tai vaaleanpunainen. Mennä toimistoon tai mennä sinne järjestetty lyhyt turkki tyyli kaksirivinen nainen kullan ja kauluskäänteet. Se on saatavana mustana, kerma ja khaki.

Valmistuminen asuja housut tai hameet tarvitset paidat, paitapuserot tai toppeja. Klo Stradivarius löydät useita erittäin kauniita ja puettavat vaatteet. Esimerkiksi miehen ja valkoinen raidallinen paita, jossa tausta mustana tai paita kuviollinen ruusut punainen ja muut värit. Jos haluat saada preppy ilmeen vetoja musta sifonki paita pitsiä collared valkoinen.

Kuten Puseroiden ihastut romanttinen ja naisellinen tyyli, puseron ranskalaisella hihassa kaulan ympärillä tehty soittokello valkoinen pitsi tai pusero silkkiä kangasta painatuksella vaaleanpunaista ja yksityiskohtaisesti kaulan sametti sävy. Toinen jäähtyä vaihtoehto on pitkä paita Perkins kaulus ja valmistettu hylsy painetun lehtinen tylliä. Topit jotka ovat onnistuneita ja mitä ostaa alennuksina ovat ne Bardot pääntie tai off-hartia muotoilu, ts alastomia miehiä. Klo Stradivarius sinulla on useita malleja, joista valita.

Stradivarius, housut ja hameet myynti

Stradivarius housut alennus täytyy olla omassa kaapissa ovat näiden mallien trendi ja uskallusta. Esimerkiksi: korkea vyötärö housut kukkapainatus vyö ja silkkinen kangas tai Culotte housut painatuksella gingham. Mitä tulee sitoutuminen hameet mallien plumeti tylli ja laskostettu midi hameet. Käy kuvagalleria nähdäksesi parhaat mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 52 =


Content