Muotivirtaukset Kevät / Kesä 2016: Tällä Jumpsuit [KUVAT]

Muotivirtaukset Kevät / Kesä 2016: Tällä Jumpsuit. Niistä muotivirtaukset kevät / kesä 2016 korosta apinoita. Tämäntyyppinen vaate on super hohdokas, hienostunut ja tyylikäs. Äskettäin catwalkilla, olemme nähneet monet suunnittelijat sisällyttää apinoiden kokoelmiinsa. Yritykset ovat kokeilleet lomakkeita, leikkiä kankaita ja kuvioita luoda yksilöllisiä malleja. On hyvin yksinkertaisia ​​malleja ja muut, jotka ovat koristeltu sovelluksia tai rikkaita kankaita. Värit on myös johtava rooli apinoilla kevät / kesä 2016.

Siellä on paljon apinoita valita tällä kaudella, molemmat Luksusbrandien ja edullisia. Niistä apina malleja kevät / kesä 2016 malleja ovat Dolce & Gbbana tiukka housut ja piirustukset sitruunat tai malleja Roksanda koristeltuja waists ja kirkkaat värit. In MSGM veto apinoita pintakankaan verhoilu ja puoli rakoja vastoin Dsquared2 suunnittelu apinoilla palazzo housut koko musta, Diane von Furstenberg, jossa on iltaisin ja läpinäkyvä hihat, Andrea Marques, housujen Culotte, ja Macdonald monivärinen siksak kuvioitu. Niistä erikoisin apinat ovat Roland Mouret geometrisia ja nykyaikainen necklines tai Elie Saab, jossa herkkä ja sopii menossa häihin pitsi.

Näiden lisäksi luomuksia, liian siellä playsuits, paljon siistimpi kesällä ja soveltuu erityisesti nuorille ja niille, joilla on ohut ja pitkät jalat. Yksi parhaista malleista tällä hetkellä ovat Alexander McQueen, ladylile tyyliä tai Carven, täplät kaikkialla, ja Giamba luomalla apinoilla rikastettu röyhelöt olkapäillä. Edullisia merkkejä myös luoda hyvin viileä apinoita jokapäiväiseen tai käyttää. sisään Zara, Esimerkiksi nesteitä on pitkä malleja kukka tulostaa kirkkaita värejä, apinoita leikkaa vyötäröllä, lyhyt, pitsi, avoin takaisin ... ASOS myös erittäin mukava malleja päivittäin ja lyhyitä tyyliin hyvin kevään tulosteita. Saat vaatteet veto apinan avoin backless ja kirkkaita värejä. Lisää vyö kukkia tai metallisoidaan antaa juhla silauksen.

Ennen ostamista apina, yksi hienoimmista eriä kauden, meidän on myös löytää keinoja kuluvat apinan tyylikkyys ja ennen kaikkea löytää malli, joka parhaiten sopii ruumiinrakenne. Muista, että nämä puvut eivät tunne ollenkaan hyvin, mutta yleensä taipumus sopeutua hyvin mihin tahansa kehon. Etsi ja testata erilaisia ​​malleja löytää täydellinen suunnittelu. Samalla meidän galleria näet parhaiten apinoita kevät / kesä 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 54 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة