Sateen saappaat Fall / Winter 2015-2016: Paras mallit [KUVAT]

Sateen saappaat Fall / Winter 2015-2016: Paras malleja. Syksyllä kausi ja sade, yksi tärkeimmistä kengät ovat kumisaappaat. Syksy / talvi 2015-2016 kalossit tyylikkäät ja hauskaa tulosteita tehdään. Ne voivat olla korkeat saappaat (polven alapuolelta) tai saapikkaat tyyppi ja yleensä valmistettu muovista tai PVC. Jos haluat katsoa kumisaappaat tänä syksynä, älä missaa nykypäivän post parhaita malleja kauden.

kumisaappaat Ne ovat olennainen jalkineita sadepäivinä, tällä hetkellä hyvin muodikas ja mukava malleja. Kumisaappaat ovat ihanteellisia kuluvat mekot / hameet kanssa sukkahousut, laiha housut, säärystimet&# 8230; Tunnetuin kumisaappaat Ne ovat Hunter, He käyttävät julkkiksia kuin Kate Moss, ja niillä on myös korkeampi hinta. Hunter sitoutuminen klassista ja hyvin väristä useampia malleja. Jos haluat halvempia malleja vetoa klassisia ja malleja Zara. Esimerkiksi: vesi kengät musta yhdistetty tai tossut vesi musta kiiltonahkaa ketju yksityiskohta. Jos etsit erittäin muoti saappaat vettä, emme voi unohtaa Bimba mallit&Lola. Ne ovat vähän päällä saappaat muovinen vaaleanpunainen glitter ja hieman kantapää, ne ovat saatavilla muissa kirkkaita värejä kuten vihreä tai punainen, joissakin on metallinhohtoinen ja toisia ei.

Vesi kengät ovat ihanteellinen niille, jotka eivät näe yllään korkeat saappaat. Mallit ovat yleensä tasainen ja tehty kumista tai PVC: stä. Vesi kengät todennäköisempää ovat ne, joilla viimeistely &8220; gelatiini&8221; yksityiskohdat glitteriä, nastat, painikkeet&# 8230; Vaikka on myös Chelsea tyyli saappaat &# 8230; Tutustu kuvagalleria mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 87