Avance Zara Fall 2016 Collection [KUVAT]

Avance Zara Fall 2016 Collection. Yksi odotettu ystäville muotimallistoja on, että Zara. Galician Yhtiö esittelee uuden muodin kampanja ja esikatsella lankeamistaan ​​kokoelman 2016. Uusien ehdotusten Zara on ominaista tyylikäs, romanttinen boho tyyliin, mutta dekadentti pisteen. Kaikki suuntaukset kauden yhdistetään syksyllä kokoelma Zara. Hyvä tapa esitellä vuodenajan muoti kohtuuhintaan.

Zaran uuden malliston syksy 2016 on täynnä vaatteita ehdottomasti trendi, monet heistä olivat sammuneet muutamassa päivässä. Aloitetaan puhua päällystakki syksyllä Zara. On erittäin preppy malli villaa ja evasé musta jossa liivi kukka kirjonta värejä tai takki mies tyyli tummansininen patch yksityiskohtia. Myös Parkas, pommikoneita ja kimonot vuonna kirjailtuja kankaita, satiini tai sametti. heti kun mekkoja, Zara tarjoaa erilaisia ​​hauskaa, tyylikäs ja muodikas tyylejä. Esimerkiksi: mekko pitkä musta midi väri, pyöreä kaula, lyhyet hihat ja kukkakirjailuapplikointi tai lyhyt mekko paljain niskan ja hartioiden kanssa laskostettu yksityiskohtaisesti, pitkät hihat kumipinnoite ja pilkku tulostaa musta ja valkoinen.

Vaatteita, siellä tyyli leningit ja näyttää 70 koskettaa levyn. Esimerkiksi: puvun tobillero kaula, edessä napit, kiristysnyörejä olkapää / vyötärö ja metalli metallilankaverkko kanssa raidallinen kuvio tai puku, jossa on V-kaula, minimalistinen metalloitua kangasta kultaa. Kudokset on sen rooli kokoelma Zara. Yksi materiaalien useimpien suuntaus ja kulumista paljon vaatteita allekirjoituksen Se on samettia. Siellä noventas mekko ja tyyli paras, kimonot, Bombers. Latvat ovat välttämättömiä luoda erilaisia ​​tyyli. Ihastut ylhäältä, jossa on V-kaula ja ohut hihnat nude kukka kirjontaa ja glitter tai bicolor pitsitoppi nude ja mustaa raitaa. Mitä puserot, osastosuunnitelmista boho chic tyyli romanttisia yksityiskohtia ja kirjonta. Ne ovat puserot pitsiä, pitsi, röyhelöitä ja kirjonta&# 8230;

Housut uusi kokoelma Zara syksyllä 2016 ovat viihtyisiä tyyli ja hyvin muodikas. On laiha farkut, roikkuva, kohokuvioitu tai Culotte. Jos haluat käyttää hametta, lyhyt mallit ovat yhdistäneet iho mokka vaaleilla väreillä tai tylli hame ja kiiltävä pinta. Laskostettu midi hameet Niillä on merkittävä rooli keräämisessä. Lisäksi se on erittäin monipuolinen malli helma. Käy kuvagalleria nähdäksesi parhaat mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer