Miten yhdistää midi hameet: tyylit ja imartelevaa trendejä [KUVAT]

Midi hameet ovat suuren panoksen kevät / kesä 2014 kausi. Midi hameet ovat hameet erityispiirteitä: ne ovat aina alle polven eli pohkeen puoliväliin. Kerromme teille miten yhdistää midi hameet ja trendejä ja tyylejä, jotka sopivat sinulle.

Nyt olemme aiemmissa artikkeleita midi hameet, kuten nahkaa, mutta on paljon enemmän tyylejä ja muotoja, että voimme valita. He voivat käyttää hameita, joka etsii päivä tai enemmän korjata. Tärkeintä on tietää, miten yhdistää hienoja vaatteita ja tyylejä, jotka ovat trendit MIDI hameet.

Meillä on kaksi tyyliä jokapäiväiseen midi hame: hame midi midi lyijykynä hame purjehtii. Midi lyijykynä hameet ja putki tyylillä ovat täydellinen menossa toimistoon jos yhdessä puseron ja bleiseri. Menestyksekäs tyyli on musta kynä hame valkoinen pusero ja musta bleiseri. Lisäosat väriä ja sinulla on tarkasteltava 10. Tässä ovat parhaat kengät olet ballerinat tai korkokenkiä. Midi hameet lentävät naisen tyyli voi käyttää lyhythihainen paita tai toppi ripaus urheilua. Aina, jos vaippa on kuvioitu yläosa olisi sujuvaa ja jos hame on sileä voi lisätä pusero painettu. Voit myös uskaltaa sekoitus tulosteita: pilkkuja + kukkia. Jalkineiden voit pelata paljon: kengistä Blücher tyyli keskipitkällä kantapää ja jopa lenkkarit.

midi hameet

Midi hameet lentokyvytön soveltuvat myös jokapäiväiseen näyttää. Ne ovat hameet, joilla ei ole paljon lentoa ja yleensä pöydillä tai laskostettu. Yhdistettynä lyhyisiin puseroa yksityiskohtaisesti pitsiä puserot tai romanttista tyyliä. Laskostettu midi hameet musta topit näyttää hyvältä loma samanvärinen, koska ne tuovat hieman enemmän korjata. Tölkin ottaa lyhyen tweed takki unohtamatta kesäkengät suuren tai keskisuuren kantapää. Jos pidät retro, valita midi hame kanssa vintage tulostaa ja pusero jousella ja saat nykyisen muotoilun yksityiskohtia toiseen aikakauteen.

Midi hameet lennon

Lennon midi hameet ovat kauneimpia ja kuuluisa. Ne ovat hameet vyötärö ja suuri lento Puolimatkassa jalka. Ne innoittamana New Look luoma Dior 50s midi hameet lennon voi käyttää kaikissa tilanteissa, mutta ovat aina osapuoli näyttää paremmalta tai enemmän muotitietoinen. Puolue vie midi hame paljetein alkuun, kalvoja tai pitsiä. Cocktailtilaisuuksiin tai häitä parhaat mahdollisuudet silkki puseron tai sideharsolla. Voit myös ottaa niitä sato toppeja, ne ovat voimassa vaihtoehto ja hyvin muodikas. Lisää vyö parantaa vyötärö ja hyvä kantapää välttämätöntä, koska midi hameet yleensä lyhentää luku, mutta ovat erittäin korkeat,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 16


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo