Höyhenet ja takit naisten lasku / talvi 2015-2016 [KUVAT]

Höyhenet ja takit naisten lasku / talvi 2015-2016.Scribblers päällystakki syksy / talvi 2015-2016 ovat yksi ehdotuksista enemmän arvoa niille, jotka eivät halua viettää yhtään kylmä tyylistä tinkimättä. Kokoelma tunnettuja tuotemerkkejä löytyy muodokas takit kirkkain värein ja erittäin hienostunut, mutta myös odottamattomia malleja, painettuja kankaita ja vedenpitävä. Parkas, takit, takit, lyhyet takit, pitkät mallit ja paljon erittäin mielenkiintoisia ehdotuksia.

Takit ja Toppatakit Ne ovat ihanteellisia kylminä kuukausina. Ovat lämpimiä takkeja, jotka suojaavat meitä erittäin hyvin huono lämpötiloissa. Tämäntyyppiset takit ovat yleensä melko urheilua. Oman rento näyttää valita tyylinen takki siivekkäitä kevyesti vartaloa vasten ja covblor haluat, koska on olemassa malleja, joissa kaikki sävyt, että voit kuvitella. Jos haluat kynät, joissa yhdistyvät kaikki mitä valita mallia musta, harmaa, tummansininen tai valkoinen. Jos haluat elävämpää sitoumus plumífero mallien värit kuten punainen, violetti, oranssi tai turkoosi. Nämä kynät ovat täydellisiä yhdistää farkut.

työhön Voit mennä täydellisesti kanssa Scribbler, kyllä ​​yrittää valita malli tai takki tyyli takki, joka sopii kehon hieman vyö esim. Voit valita muotoiltu höyhenistä hieman flashier kiiltäviä tai kuvioituja kankaita. ajatella höyhenet painaa mitään ja nyt voit pukeutua mukavasti. Kannattaa muistaa, että höyhenet ei yleensä käytetä takit mekko näyttää, vielä joskus löytyy höyhenpeitteinen takki on valmistettu kankaasta &# 8220; lisää osapuoli&8221; voit olla arvoinen, mutta suosittelemme, että varaat karsinoita päivittäin. Ostopaikat sulka? Lähes kaikki edullisia yritykset ovat malleja uudessa mallistoja syksyn / talven 2015-2016&# 8230; Esimerkiksi: Zara vetoa lyhyen scribblers musta villapaita ja muut ultrakevyt malleja harmaa, ruskea tai. Jos haluat enemmän silmiinpistävää Scribbler, teillä on pilveä vuonna Zara vaikutus kiiltonahkaa musta ja surround kaulan. Kaikkein klassinen, Zara ehdottaa pehmustettu hupullinen takki kamelin karva tai tummansininen. Mango voit myös löytää sulka takit erittäin edulliseen hintaan lyhyenä colore muoti höyheniä kuten viininpunainen tai vihreä pullo tai parka turkis kaulus sininen. Niille, jotka haluavat enemmän huvittava anorakki suosittelemme vedonlyönti mallina keltainen tai punainen. Stradivarius, Bershka, Pull&Bear tai H&M myös löytyy monia hyvin kauniita sulkia ja edullisia hintoja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 74


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho Perdite di liquido maleodorante ombelico