Miksi minulla on kevyt nukkuja?

Miksi heräät minimiin melu?, Miksi on niin kevyt nukkuja? Se voi olla täplä -caused stressi, huolet, esimerkiksi, mutta voi myös tulla epämiellyttävä häiriö vaikea nukkua flip ja siksi levätä. Arousals häiritä jatkuva unta ja voi tehdä saamme enemmän väsynyt ja tunne, nukkui huonosti. Mutta miksi se tapahtuu?

unelma, kaikissa muodoissaan, se on yksi kaikkein tutkittu kentät, ja kevyt uni on myös tutkittu. Näin ollen tutkimuksen mukaan Uni yksikkö Massachusetts General Hospital, ja julkaistu Current Biology, avain on nimeltään karat tai uni akselit (Brain aallot) Vaiheen 2 valolta nukkumaan ja syvä. Mitä enemmän unisukkulat syntyy, syvempi uni ja siten vähemmän todennäköisesti herätä melua kuitenkin vähäisiä, ja olla alttiimpia muista tekijöistä, kuten huoneen lämpötila (liian kuuma tai kylmä liian se vaikuttaa unen).

syyt

Sleep nähdään muuttaa useiden syyt, ja jos meillä on kevyt nukkuja se on paljon vaikeampaa, jos me nukkua epämiellyttävä tila -esimerkiksi virheellisestä patja tai huoneeseen, jossa on erittäin suuria lämpötiloja ja meluisa. Koska olemme jättää meidät unessa, aivojen alue nimeltään avioliitto bed estää tiedot lähetetään aistien aivot. Se on vaihe kevyen unen ja syvän unen edeltää, missä vaiheessa voi vielä suodattaa joitakin ääniä, että voimme herättää.

ylläpitää epäsäännöllisiä Se vaikuttaa paljon unta, sillä jos menemme nukkumaan myöhemmin on helpompaa herätä heti luonnonvaloa, jossa keho vähentää melatoniinin tuotantoa, unen hormoni. ottaa stimulantit, kuten kahvia, alkoholijuomat, tai syödä tukevan päivällisen myös vaikuttaa.

Mitä tehdä?

Lisäksi asiasta lääkärin kun kevyt uni vaikuttaa meidän suorituskykyä ja keskittymistä, useat vihjeitä ne voivat auttaa meitä nukkumaan paremmin, jos meillä on kevyt nukkuja. Näin ollen, esimerkiksi, pitää säännöllinen uni aikataulu. ympäristö Se on välttämätöntä, ja pitäisi poistaa kaikki valonlähdettä ja melua. Evita, tietenkin, nukkuminen puhelimen lähellä ja se ei auta rentoutumaan.

Nukkumaan voimme käyttää rentoutuksen ennen nukkumaanmenoa, ja ylimääräisenä apua, rentouttava otteet, suihkeena tai sumun aromaterapia tyyny laventeli ja kamomilla.

Saatat myös olla kiinnostunut: Edut lukeminen ennen nukkumaanmenoa ja löytää mitä tehdä, jos et voi nukkua yöllä: Ideoita korjata sen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة