Drop välilehdet: syyt ja poistaminen tämäntyyppisen hiustenlähtö

Hiustenlähtö, tai ennenaikaisen hiustenlähtö, ei vaikuta pelkästään pään, koska se voi myös pudota kulmakarvat ja välilehdet, ei vain esteettinen ongelma, sillä se voi paljastaa joitakin häiriö terveys. Mitkä ovat syyt ja korjaustoimenpiteet estämään silmäripsien häviäminen? Kiinnostavaa ei yleensä kiinnittävät riittävästi huomiota terveys välilehdet, joka on keskeinen rooli. Kuten näemme, on joitakin huonoja tapoja, jotka heikentävät silmäripset, suojaava silmien terveyteen. Tietyt tekijät voivat aiheuttaa niille repeämisen, kuten alijäämä joidenkin ravintoaineiden Perusperiaatteet elimistöön. stressi ja hormonaaliset muutokset myös takana hänen kaatuminen. Välttää tällainen hiustenlähtö voimme toteuttaa joitakin yksinkertaisia ​​vinkkejä.

syyt

Liittyvät aiheuttaa silmäripsien häviäminen ovat moninaiset. Katsotaanpa tarkemmin, mitkä ovat yleisimpiä.

  • meikki: Liiallinen menetys silmäripsien voi liittyä tapana silmämeikki päivittäin. Input, aina valita laatu kosmetiikkaa ja oikein käyttää meikkiä työkaluja pitää silmällä. On myös suositeltavaa poistaa kokonaan meikki ennen nukkumaanmenoa. Joissakin tapauksissa se voi johtua myös allergisen reaktion kosmetiikka, on myöhemmin muuttaa tuotteen tyypistä.
  • hormonaaliset muutoksetTiettyinä aikoina, kuten kuukautiskierto ja vaihdevuodet, välilehtiä yleensä laskea helpommin hormonaalisten muutosten vuoksi.
  • ravinteiden puute: Vahvan silmäripset on myös tärkeää huolehtia ruokavalioon. Tällöin dieetillä vitamiinia (porkkanat, vihreät lehtivihannekset, maitoa), B-vitamiinia (sianmaksa, munat), E-vitamiinia (kasviöljyt, parsakaali, pinaatti, mantelit, saksanpähkinät) ja omega 3 (anjovis , lohi, äyriäiset).
  • stressi: Kuten hiustenlähtö usein törsätä tappio johtuu stressistä. Raivokas rytmit voivat vaikuttaa terveyden kehon, aiheuttaa paljon vahinkoa, kuten aiheuttaa tällaisen hiustenlähtö.

Remedios

Niistä korjaustoimenpiteitä auttaa vahvistamaan ripset voivat olla:

  • Vähennä meikkiJos ongelma on aiheuttanut liian paljon meikkiä tai käyttää kosmetiikkaa huonolaatuista, yritä välttää meikkiä joka päivä tai ainakin tietyn ajan kuluessa. On myös tärkeää poistaa meikkiä joka ilta.
  • Pese kasvosi: Hyvä kasvojen puhdistus varmistaa hygienia on tärkeää. Joskus ripsien menetys aiheuttaa bakteeri, joka elää silmäluomet.
  • Varovasti käyttää ripsien kiharrin: Jos oikein käyttää ripsien kiharrin voi vahingoittaa välilehtiä, varsinkin jos ne ovat jo heikkoja.
  • Vältä koskemasta kasvosi useinKädet voi olla ajoneuvon lähettämiseksi bakteerit. Tästä syystä vältä kasvojen jatkuvasti, jos et ole pesty ennen käsiä ja jopa raapiminen tai puristamalla poistaa pimples, koska bakteerit talletettu käsissä voi tulla silmiin ja silmäluomet.

Saatat myös olla kiinnostunut: Androgeeni hiustenlähtö naisilla: muutamassa genetiikan? ja löytää mitä elintarvikkeita estää hiustenlähtöä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron