Mitkä ovat triglyseridejä ja mitä ne ovat?

Aivan kuten olemme oppineet, kuinka tärkeää on seurata kolesterolitasoa, meidän pitäisi tehdä samoin triglyseridejä. se on lipidejä ja varallaololuettelon teho tärkeitä kehomme. mutta mitämitä ne ovat oikeasti? Niillä on erittäin tärkeä rooli ja arvoja voi paljastaa arvokasta tietoa tilan terveys. Katsotaan tarkemmin, mikä rooli ja miksi se on niin tärkeää pitää tasapainossa tasolle.

Mitä ne ovat?

 

Triglyseridit ovat lipidimolekyylit, joka on muodostettu suolisto alkaen rasvat kulutamme. Ruokavalio liian runsaasti rasvaa nostavat tasoa ja tekee meistä alttiita kärsimään niin sanottu hypertriglyseridemia. On tärkeää, hallita rasvaa ruokavalioon, priorisointi hyvä (Mono ja monityydyttymättömät rasvahapot). Triglyseridit ei pidä sekoittaa kolesteroli. Itse asiassa on mahdollista, että henkilö on korkea triglyseridipitoisuus myös korkea kolesteroli.

Triglyseridejä on tärkeä rooli, ja lisäksi on energialähde kehomme, palvella kuljetus vitamiinit A, D, E ja K turvaamiseksi meidän hyvinvointi on välttämätöntä, että nämä arvot pysyvät minimi- ja maksimiarvot. Eli tasot eivät saisi ylittää tiettyä rajaa. tekijät ne voivat lisätä nämä arvot toimintahäiriö maksassa ja suolessa (tuottavat triglyseridien suuria määriä), perinnöllisyys, kulutus tiettyjen lääkkeiden (kuten diureetit ja ehkäisyvälineitä, jotka sisältävät estrogeenia), liiallinen alkoholin ja / tai sokeria, liikalihavuus, liiallinen saanti eläinrasvaa, tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes, munuaisten vajaatoiminta tai muut häiriöt munuaisten, kilpirauhasen vajaatoiminta ja muut kilpirauhasen sairaudet. Naisille, raskaus on vaihe, jossa meidän on erityisen seurata näitä arvoja.

arvot

normaaliarvoihin triglyseridit Ne ovat vähintään 150 mg / dl; 150-199 mg / dl pidetään normaalin ylärajaan; 200-499 mg / dl, tasot ovat korkeita; ja 500 mg / dl, korkea.

Korkeaan arvot veren triglyseridien voi ilmetä oireita, kuten toistuvaa vatsakipu aterian jälkeen tai rakkuloita keltainen iho (vatsa, pakarat, polvissa, kyynärpäissä ja silmäluomet). Vakavimmissa tapauksissa voi aiheuttaa akuutin haimatulehduksen.

Saatat myös olla kiinnostunut: Miten alentaa triglyseridien luontaistuotteet ja mitä syödä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 51 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة