Mitä tehdä helpottaa kipua suonikohjuja


  Johtavat liikunnan puute, enemmän kiloa, nuuska tai lämmön ovat yleisimpiä riskitekijöitä ulkonäkö ruma ja hankala suonikohjuja. Lääketieteellisessä sanottuna varix on knobby pysyvä laajentuma laskimoon, valtimoon tai imusuonten aiheuttama kertyminen veri sen onteloon. Vaikka monissa tapauksissa suonikohjut eivät aiheuta epämukavuutta ohessa tämä hallitseva laskimopaluu voi liittyä oireita kuten painon tunnetta jaloissa, turvotus, kutina, kipu ja kramppeja. Vakavimmissa tapauksissa suonikohju haavaumia voi esiintyä. Mitä tehdä torjua ärsyttävää kipua suonikohjuja? Muuttaa joitakin tapoja ja hyväksyä yksinkertainen ja terveellinen eleitä, meillä on erittäin hyödyllistä.

  1. Kylmä suihku

  että Laskimoiden viivelaskuri, ja muistiinpanoja, kun turvonneet ja väsyneitä jalkoja, ovat tehokas keino kylmä suihku. Kun olet valmis, soveltaa lieviä kosteusvoidetta hieronta jalka estää nesteen kertymistä.

  2. Sleeping jalat hieman koholla

  Epämukavuus voi johtaa suonikohjuja myös muuttaa levätä. Yksinkertainen temppu vähentää oireita turvotusta ja kipua on makaamaan jalat hieman koholla, päälle asetetaan tyynyn tai tyyny. Tämä auttaa sinua levätä paremmin.

  3. makaa jalat ylös

  Harjoituksen, että sen lisäksi auttaa rentoutumaan, auttaa pitämään poissa epämukavuutta suonikohjuja. Makaa lattialla, pitää jalat koholla sydämen yläpuolelle noin kymmenen minuuttia. Toista harjoitus päivittäin, kun heräät tai mennä nukkumaan.

  4. Vältä lämmönlähteiden

  Toisin kuin kylmä, lämpö voi olla vakava vihollinen voi myös tehdä suonikohjut mennä enemmän. Voit tehdä tämän, jotta voimakkaiden lämmönlähteiden kuten saunat, pitkäaikainen altistuminen auringon rannalla tai altaalla ja kylpytynnyrit.

  5. Liiku säännöllisesti

  Ei ole puutetta murskataan kuntosalilla, mutta tehdä yksinkertaisia ​​harjoituksia, kuten kävellä, ainakin kolme kertaa viikossa. Yksinkertainen rasitusta, joka auttaa aktivoimaan verenkiertoa ja ylläpitää painoa, koska ylipaino voi lisätä riskiä suonikohjuja. On myös hyvä pyörä.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  87 − = 79


  Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة