Algofobia: vastaaminen pelko kivun

Algofobia: vastaaminen pelko kivun. Kipu kuitenkin epämiellyttävä, ärsyttävää ja arvaamaton, myös avainasemassa. Ja se on vastuussa varoittavat meitä, että jotain on vialla. Mutta lisäksi kipu, kun pelko ja tuntea se rajoittaa meitä lohkot toimia, joita kohtaamme, mitä lääketieteen kannalta, kutsutaan algofobia, The tunne pysyviä, epänormaali ja perusteettomat kipua. fobia joka voi olla yhtä heikentävä kuin kipu itse avain on lähestyä sitä oikein.

Epämukavaksi tarvittaessa, mikä saattaa vaikuttaa ristiriitaiselta. Puhumme kipumekanismin vastaus meidän ruumis varoittaa meitä siitä, että jotain on vialla. Kipu on ärsyttävää, ja joissakin kroonisissa tapauksissa, mutta joillekin potilaille ongelma ylittää ollessa pelkoa tunne kipua tai tuskaa, mitä voi olla todella invaliditeettiin. Lääketieteellinen termi tälle perusteettoman pelon tai tunteiden klo epämääräinen kipu, olipa niiden syy, on algofobia.

Mukaan Espanjan Society of Pain, Edessämme pääsyy lääkärissäkäynti. Kipu voi ottaa käyttöön erilaisia lomakkeet. Toisaalta, voidaan puhua aiheutuva kipu neurologinen -provocado hermoja ja kivun akuutti, mikä voi johtaa krooninen kipu, jos ei hoideta kunnolla. Tapauksessa akuutin kivun, avain on yksilöllinen hoito, koska kipu kynnys on erilainen kullekin potilaalle. Itse asiassa, tieteelliset tutkimukset ovat viitanneet siihen, että kivun aistimiseen vaihtelee merkittävästi eri asuvien onnellinen ympäristössä niitä vastaan ​​yksinäisin tai alttius masennus.

Kuten asiantuntijat kohta, suhde kipua ja elämänlaatu Se on kiistaton, aivan kuten ihmiset huonompi kipua kokevat oman terveytensä, olipa fyysinen kuten tunteellinen. Itse tunteet myös olla merkitystä, vaikka tällaisia ​​yhteisiä kipua kuten-at pään joka muuten me naiset ovat todennäköisemmin sekä geneettinen alttius kuin hormonaalisesti asia, joten on tärkeää, kun käsitellään kipua riippumatta siitä on ollut jaksoja ahdistusta, masennusta tai stressi, vaikka muut tekijät kuten kulutus nuuska tai alkoholin tai aste henkilökohtaisen ja ammatillisen tyydytystä voi vaikuttaa.

Vaikka joissakin tapauksissa laite on aina lääketieteellisesti reseptiä hoitoja farmakologinen (Parasetamoli, ei-steroidisia anti-inflammatorisia, ja infiltraatiot opioidi) voidaan tarvita, toisissa ei välttämättä aina saada aikaan halutut vaikutukset. Toisin sanoen, lääkityksellä on valvottava, jotta ehto jäisi pysyväksi, joissa vaaditaan suurempaa annos lääkityksen tulee voimaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 54


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة