Sisäänkasvanut kynsi: Kuinka parantaa ingrown varpaankynnet luontaistuotteet

Sisäänkasvanut kynsi näkyviin, kun kynsi on kirjattu. Kynsien on taipunut, yleensä reunoilla, ja aiheuttaa ärsytystä, punoitusta, kipua, turvotusta ja joskus ihon infektio.

Vaikka sisäänkasvanut varvas useammin ne näyttävät muualla sormet ja varpaat. Yleisin syy ingrown kynsien leikataan virheellisesti (liian lyhyt). Kun kyseessä on ingrown varpaankynsi varvas on toinen usein aiheuttaa liiallinen hikoilu ja kengät jalassa liian tiukka tai pieni. Mitä tehdä poistaa ingrown varpaankynnet?

Sitruuna ja suolaa tulehtunut ingrown varpaan ja tartuntavaaran. Yksi tunnetuimmista korjaustoimenpiteitä, ja että pistoista hieman. Aloitamme sitruuna, ja lisää ripaus suolaa yhdessä kahden puoliskon, niin laitamme sormi noin 20-25 minuuttia. Tehdä kerran päivässä, kunnes ei kynsitikku.

valkosipuli kynsien

Valkosipuli on yksi tärkeimmistä ainesosista mummon korjaustoimenpiteitä poistaa ingrown. Tässä tapauksessa, pala valkosipuli on lisätty ingrown varpaan alueella yli yön.

Teepuuöljy

Teepuuöljy käytetään lisäämällä muutama tippa kuumaan veteen ja upottamalla sormella uñero noin 20 minuuttia. Do kahdesti päivässä vähentää kipua ja tulehdusta.

Sipulia felons

Sipuli on luonnollinen anti-inflammatoriset ja antibiootti. Cook sipuli, murskataan ja laittaa sideharso, sitten soveltaa sormen kanssa kynsitikku. Peitä siteellä ja jätä 2 tuntia.

Muna valkoinen uñero

Munanvalkuaisvaahto Hän haki suoraan iholle vaikutusalueella ingrown varpaankynsi on lääke, joka auttaa vähentämään kiusallinen oireita.

Vinkkejä välttää ingrown

  • Pese kädet ja jalat usein ja kuivaa huolellisesti.
  • Vältä liiallinen hikoilu.
  • Vältä puree kynnet.
  • Leikkaa kynnet kunnolla.
  • Välttää altistumista kemikaaleille.

Saatat myös olla kiinnostunut: Nails keltainen ja paksu jalat: Syyt ja korjaustoimenpiteet ja selvittää, miten tunnistaa melanooma naula.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 42


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi