Rakastella ensimmäistä kertaa: Vinkkejä ja asennot [KUVAT]

Rakastella ensimmäistä kertaa on erittäin tärkeää. Jos olet päättänyt mennä askeleen pidemmälle kaveri olet seurustellut jonkin aikaa, huomaat parhaita tapoja tehdä tätä.

Tulee aika elämässä mitään pari, jolloin aika ottaa askel eteenpäin ja täysin avoin toinen henkilö osoittaa fyysinen rakkaus lisäksi psykologinen. Tiedät on tullut aika kun kaksi tuntuu valmis ja kehon pyydä jotain enemmän.

Kuinka rakastella ensimmäistä kertaa?

miehille ensimmäistä seksiä kumppanin kanssa on yhtä tärkeää kuin naisille. Molemmille on tärkeä askel. Varmasti analysoi jokaista liikettä ja jokainen kommenttini suurimman odotusajan kaikki täydellistä, vaikka useimmissa tapauksissa ei tapahdu niin, kuten makuun ja toivomasi sijainnin rakastelua kullekin löydetty ajan ja käytäntöä. Suosittelemme teet, kun luotat häneen niin älä jännittynyt ja nauttia.

Vuonna käytännöllisin autamme kertoa parhaista tehtävissä tehdä ensin. Näillä yksinkertaisia ​​asentoja voit aloittaa moottorit.

  1. alustavan: Ne ovat välttämättömiä mitään seksuaalista suhdetta, ja paljon muuta siitä, että ensimmäinen kerta, koska nämä käytännöt auttavat sinua saada enemmän luottamusta toistensa ja desinhibiros jätetään monimutkainen; voi olla hauska kutitus, vitsejä jne tai enemmän romanttinen suukkoja ja hyväilevä kaikkialla.
  2. 69: Tämä kuuluisa aiheuttaa sopii naisille, jotka yhä He eivät ole valmiita säilyttää täydellinen seksuaalinen suhde, se eli pistävä, antamatta ehdoton ilo, ja että tämä asema on niin eroottinen nauttivat kaksi täyttä ja mikä on parempi, molemmat!
  3. lähetyssaarnaaja: Se on varmasti seksuaalista asemaa par excellence ja yksi Kamasutra asennot parempana naisilla, jossa nainen makaa ylöspäin ja ihmisen kasvotusten sijoitetaan sen yläpuolelle; varmasti, asema, joka sallii katso sinua silmiin ja saamaan luottamusta toistensa kanssa, samoin kuin Jaa suukkoja runsaasti.
  4. horsewoman: Täällä nainen on ottaa ohjakset, istuu vastapäätä miehen ja liikkuvat lonkat huomaamatta syvä ja erittäin tyydyttäviä levinneisyys, ja kiitos mies häpy stimuloi piste G.
  5. lusikka: Tässä asennossa, vaikka ei ole kasvotusten. kehonne liimataan siten pysty hyödyntämään hyväillä sinulle ja mitä tuntuu, hyvin erilainen ns koira tyyli, puuttuvat täysin romantiikka.

Toivomme, että näitä ajatuksia ensimmäinen kerta on erittäin tyydyttävä, ja jos ei, älä huoli, se on ajan mittaan. Vain muistaa aina suojella sinua. Onnea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب