Kamasutra kannat: eniten rakasti naisia ​​[KUVAT]

Asennot eniten rakasti naisia ​​Kamasutra. Selvittää, mitkä ovat parhaista tehtävissä tämän kuuluisan kirjan useimmat eivät nauti mitään nainen.

Hänet tunnetaan Kama Sutra Se on kirja Intiasta ja yksi vaikutusvaltaisimmista historian sekä miehille että naisille, kiitos luku jossa kirjoittaja luettelot ja havainnollistaa 64 'taidetta' rakastella, ja monet ihmiset sekoittavat kirjan kokonaisuudessaan.

Joukossa voimme löytää kaikki asennot, mukaan lukien parhaat rakastella sängyllä ja nauttia, mutta varmasti joitakin, joiden kanssa naiset voivat nauttia enemmän koska tilanne heidän erogeeninen alueilla, ja jotka tunne on äärettömän merkittävämpää.

  • romanttinen teeskentelyn: Jos tavoitteena ei ole Lisäksi nauttia koskaan menettää romanssi, voit kokeilla sijainnit, joissa kasvoja ja elimiä ovat lähellä toisiaan kuin Kiikkua, kolmio, Lotus, numero 8 tai jotkut enemmän tyypillinen kuin lähetyssaarnaaja, johonkin asentoon, joka auttaa sinua menettää enemmän kaloreita.
  • syvä kannanottoja: Varmasti kun useimmat nauttivat naisen sängyssä on aika, jolloin asema mahdollistaa erittäin syvä levinneisyys, erityisesti Jos kumppani ei ole liian iso, ja niiden joukossa löydämme sijainnit V, väkkärä, riippulukko, nousunsa himo, tuuletin, purjeveneen tai hierarkia.
  • riskialttiimpia kantoja: Jos sänky ei ole vahva ja eivät mieluummin seisoo tuolin tai pöydän, asennot kuten tuolin tai riippulukko Ne sopivat, mutta voit kokeilla kaikki mitä voi ajatella missä haluat. Ole varovainen, vaikka, joitakin kantoja, että jos et ole kovin sovi, ne voivat olla vaarallisia.

Niiden joukossa on yksi, joka epäilemättä tekee nautit eniten, puhelu sivusuunnassa samba, jossa asetat kun sivuttain jalat venytetty ja muodostaa 90 asteen kulman vartalo, lapsesi sijoitetaan venytetty ennen sinua, lepää kätensä kummallakin puolella kehoa.

Tätä lähestymistapaa oman kaveri edistää eri alueilla joihin normaalisti olet tottunut, ja tunne on mahtava, mutta voit myös valita käyttö voiteluaine mukavuutta, kun taas pitää jalat kiinni.

Toivomme, että nämä kannat olet saavuttaa mitä esitettyjen ihmissuhteissa, ja saada se molemmat nautit kokee sängyssä tai missä haluat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 12


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi