Paras kannat rakastelun sängyssä ja nauti [KUVAT]

Parhaista tehtävissä nauttia rakastelua. Osoitamme parhaista tehtävissä kanssa kaveri ja pystyt hyödyntää ihmissuhteissa.

Varmasti kaikki ovat yhtä mieltä, että yksi perustekijöitä suhde on läheinen suhde, koska jos he ovat poissa tai eivät jollakin tavalla, luultavasti suhde se ei kestä kovin.

Ensimmäisten kuukausien aikana, suhteet ovat usein, koska intohimo hetkellä ja kaikki on uutta, löytää ja kokeilla uusia asioita, mutta muutaman vuoden kuluttua yhdessä, he voivat tulla jotain yksitoikkoinen ja tylsä, liian erilleen toisistaan, niin on mahdollista, että liekki sammuu eikä ratkaisua.

Innovaatio, jolla voidaan ottaa huomioon on mahdollisuus muuttaa tapojasi koskevat asennot, Sen lisäksi, että paikkoja rakastella, koska se tuo sanoinkuvaamaton kipinä että aion yhdistää enemmän kuin koskaan.

Asennot sängyssä

Avioliitto sänky on yksi niistä paikoista yhteinen jossa voi ylläpitää suhteita, mutta voit kokeilla kantoja, vakuutus ei ole ennen nähnyt, kuten vaihtelut reunat sängyn, Sekä istuu ja makaa, syrjään edessä ja takana, kanssa jalat toisiinsa tai jos mielikuvitus tulee.

Asennot tuolilla

Tuoli tai kapea tuoli tarjoaa myös monia mahdollisuuksia, mistä Yksi istui edellä muita, yksi seisoo ja muut istuu jalat korkeudella, jne.

Asennot lattialla

Jos et ole ehtinyt ajatella parempi paikka, ja halunnut tehdä sen lattialle, sinun pitäisi tietää, että voit kokeilla niin monta sijainnit sängyssä, ottaen huomioon, että maa on paljon vaikeampaa ja voit satuttaa sinua polvistua tai muuttamalla asennossa.

Huomaa, että voit myös rakastella seisoo, nojaten seinät sali, sohvalla, ja monet muut sivustot jo tullut omassa omaan makuun, Sen lisäksi, että joidenkin näistä asemista sinun täytyy olla melko sovi kannalta elastisuus ja kestävyys.

Kuitenkin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten älä missaa kuvia ja Harjoitellaan!

Oletko hyvä sängyssä? [TEST]

Kysymys 1 10

Mikä innostaa mies?

katso

käsissä

taka-


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 28