Suositut seksuaalinen kannat miesten: Mitä? [KUVAT]

Mitkä ovat edullisia seksuaalinen kannat miesten? Selvitä, mitä suosikkiasennoista jonkun ihmisen ja miksi jokainen niistä on.

Pääsääntöisesti naiset ajattelevat, että miehet ovat sellaisia ​​riippuvainen seksistä, jotka noudattavat nukkua naisen muoto ja aseta se, mutta se ei todellakaan ole; Myös miehillä on valintasi, On aikoja, jolloin He eivät tunnu rakastelun kuten me, ja tietysti aivan kuten jotkut asennot kuten muutkin naiset, meillä on suosikki Kamasutra tai aina meidän paikkatoivomusasteikolla.

Jos olet utelias tietämään, mitä yllätä kaveri aikana seuraava yönä intohimoa, hän pyrkii ja varmasti pysyä hänen suunsa auki, kun ehdottaa.

  • Anaaliseksiä: Jokainen, joka on yrittänyt aina varmistaa, että anaali yhdyntä on hänen suosikkinsa, koska aikana teko, peräaukon on paljon vahvempi kuin emättimen supistumaan ja laajeta, jotain, joka tulee kirjaimellisesti hulluksi eniten, sekä antaa heille tunne ylivallan ehdoton, koska nainen on täysin passiivinen.
  • 69: Tämä tyypillinen asento on myös yksi parempana joku, sekä nauttia samalla Se antaa ilo parisi, nainen kutsutaan korkeutta 'Kohta L', samalla periaatteella 'G-piste' alue naisilla, löydetty välillä kiveksiä ja peräaukon korkeudella eturauhasen, ja jos se on kannustanut varovasti, voit tehdä miehen orgasmi on paljon intensiivisempi.
  • horsewoman: Tämä kanta on, että naiset Hän istuu hajareisin miehen, ja rikkoo myytin että tyypillinen lähetyssaarnaaja on heille parasta. Vaikka nyt mies on täysin passiivinen ja levinneisyysaste pienenee, pitää mielessä, että silmissä ja kosketa kaksi perustavanlaatuista aistien seksin aikana ja tässä tehtävässä hän on hands free pelata mitä haluat, ja lähikuva kumppani nauttia eniten. Vertaansa vailla.

Nyt tiedät joitakin seksuaalisen kantoja joku hullu, mutta jos haluat nähdä enemmän, käymään kuvagalleriasta ja löydät paljon kantoja rakastella sinua ilahduttaa, kun otetaan huomioon, että on olemassa useita vaarallisia, että sinun täytyy välttää, jos et ole liian sovi. Elegid yhteen ja Nauti!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =