7 sääntöjä hyvä rakkautta


  Rakastella hyvin kuin Rafaela sanoi karrageeni ei tarvitse mennä Etelässä 7 perussääntöjen ja kantoja joka voi auttaa antaa meille opastaa estää meitä joutumasta tyypillinen hermostuneisuus ensimmäisistä kokemuksia. Se on psykologinen mini-suuntautuminen päästää irti. Koska Totta puhuen, kokemus on nautittava vain oppimisen lakata murehtimasta häpeä, pelko, turvautumatta yhden juoman. Mutta mikä on salaisuus tämän aikaansaamiseksi? On olemassa useita johtolankoja, jotka paljastavat alla.

  1. Make love ajattelematta liikaa

  Jos haluat kokeilla uuteen paikkaan, älä ajattele liikaa ja propónselo kumppani aloitteen. Ja sitä paitsi nautit jotain uutta, voit tehdä kaveri tai tyttö oli yllättynyt ja myös taukoja tai hänen seinään ja avoin uusille mahdollisuuksille. Yksi esimerkki on aina paras tapa aloittaa.

  2. Koe uusia kantoja ja pelejä

  Koska ensimmäinen sinun täytyy oppia anna itsesi mennä, eliminoi tarpeettomat tai harhaanjohtavia ajatuksia, ja pelaa kokeilla kantoja, jotka auttavat tekemään ympäristöä elävämpi ja houkutteleva. Tehdä vähän fantasia, joka ei vaadi liikaa vaivaa avulla voit menettää, että esto, joka niin usein johtaa ei nauti, mitä olet tekemässä ja estää meitä.

  3. Ota aloite jos mitä haluat

  Älä odota kaverisi on aina käytettävä, naisia, jotka tekevät aloitteen on suuresti arvostettu sängyssä, kyllä, olematta uhkaava liikaa. Se on vain asia tottumista. Löytää parhaat kannat Kama Sutra ja avaa näköaloja.

  4. Opi muiden kokemuksia

  On hyvä muistaa, joka päivä Älä lopeta pelkoa ei päätynyt. Jokainen kokemus on erilainen ja voi kehittyä eri tavoin, käyttää aiempaa seksuaalisia kokemuksia ohjelmistoon päättää, mitä käytäntöjä tai kantoja voisivat työskennellä uuden pareja.¡Así on, miten se kehittyy! Jää parhaiten kunkin.

  5. täyttää toiveet kumppanin

  Vieressä toiveesi, kumppani on erittäin tärkeää. Mitä enemmän nauttia kaksi sängyssä ennen huomaat, että tapa tehdä rakkaus on muuttunut parempaan. Tapaa muita< Se antaa paljon iloa ja on mukava tapa sanoa se on niin tärkeää, kuin sinä puolestasi.

  6. Ole oma itsesi myös sängyssä

  Vaikka kaikki neuvot, mitä todella on, että olet itse myös sängyssä. Sinun ei tarvitse tehdä asioita et tunne nälkää tai teeskennellä he eivät yksinkertaisesti löytää uusia asioita. Sanoa mitään, kun et tunne ei tule ajatella sitä ongelmaa, se on normaalia ja hänen pitäisi ymmärtää. Voit myös hyödyntää ja sanoa, mitä haluat parasta käyttää eroottinen lautapeli, on monia ja ne ovat hauskaa.

  7. Älä teeskentele koskaan rakastelun

  Teeskentelee rakastelu vastaa satuttaa ja valehdella lapsesi. Miksi se? Mihin tarkoitukseen? Ennemmin tai myöhemmin totuus tulee ilmi, parempi mennä suoraan asiaan ja jos haluat puhua hänelle. Luovat illuusion onnistuneen suhteen, kun se ei johda mihinkään, viestintä seksikumppaneita on kultainen sääntö mitään suhdetta, jos haluat työskennellä, puhua hänelle.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 1


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة