Vinkkejä tehdä sen takaisin ilman sattuu: 5 perussäännöt

Näyttää siltä, ​​että 10 vuotta sitten tästä aiheesta ei maininnut julkisesti, on nyt kaikki kattaa lehtien, blogien ja TV-ohjelmia. On muodikasta ja parempi tai huonompi, varma kumppani on tehnyt sinulle pelätty kysymys (Ja jos et ole jo tehnyt niin hyvä, että voit valmistautua)

Syyt siihen, miksi miehet kuten tämä käytäntö ovat erilaisia ​​ja jos ihmetellään asian ja haluavat kokeilla, annamme 5 vinkkejä voit tehdä uusia jotain hauskaa kokemukseen eikä painajainen että olet kuvitella.

Luota kumppani

Jos olet päättänyt ottaa tämän askeleen oman seksuaalisuuden, tee se joku tuttusi ja voi täysin lievennettävä. Anna palautetta tätä nurkassa kehomme ei kutsua kaikille.

Se ei ole, että olet sängyssä ja juuri erota itse odottaa sen tapahtua. On pieni esileikki, intohimoa ja monet hyväilevä. Kehosi on viisas ja kun olet innostunut rivoa luonnollisesti. Tämä auttaa alakulmaan rentoutumaan&# 8230; Ostaa joitakin vaseliini tai emättimen voiteluainetta millään tavoin Facilites huipentuma.

Hygienia- ja järjestys

voit aina olla hieman esileikki ja emättimen seksiä ennen kuin yrittää takana, mutta kuten matematiikassa&# 8230; Järjestystä vaikuttavien tekijöiden tuote! Koskaan tehdä päinvastoin, koska Voit luoda infektioita.

ruokavalio

No, ei paljon suositella sitä enemmän miellyttävä kokemus olisi hyvä syödä vain yksi päivä ennen hedelmät ja vihannekset raaka. Toki videoita voi tai ei nähnyt, näyttelijät on täytynyt edellinen peräruiskeet onnettomuuksien ehkäisemiseksi. Joten jos hyvin rohkea nainen, suosittelisin parempi syödä kuitua 24 tuntia aikaisemmin, ja jos mahdollista, välttää syömistä noin 5 tuntia ennen kokousta.

Muista, että miten paljon on muodikas ja kumppanisi on paljon uteliaisuutta, jos et ole valmis rentoutua ja pitää hauskaa, kukaan ei voi pakottaa! Sukupuoli on teko kaksi, jossa molempien osapuolten pitäisi puhua rehellisesti siitä, mitä he haluavat, ja tuntuu 100% mukava.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 41 =


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo