Kolmikko kaksi miestä 10 haittoja harkita

Tiedämme, että haluat tehdä fantasia siitä tulee todellisuutta, mutta ennen kokeile kolmikko kaksi miestä Pysähtymään ja ajattelemaan: Mikä voisi mennä pieleen? monia hankaluus joita saattaa syntyä tilanteessa lähtökohtaisesti niin viittaavia. Suosittelemme katsomaan näitä kymmeneen tehtävään joita voi esiintyä ja että pidätte ennen kuin pää altaan.

Saatat tuntea hukkua

Kun kolmikko kaksi heteroseksuaalisten miesten olet huomion keskipiste. Saatat ajatella, että on juuri mitä haluat, mutta tällä hetkellä totuuden, ovat neljä kädet teitä Voit tulla hieman stressaava, varsinkin kun sinulla on vain kaksi, ja ei tiedä, mihin ne!

Kumppanisi saattaa olla mustasukkainen

On hyvin vaikea hallita kateutta tällaisessa tilanteessa, joten vaikka hän on valmis 'osuus, jota' kaikki voi päättyä huonosti jos ei dosificas teidän huomiosta molempiin.

Ystäväsi voi saada vihreä kateudesta tai tuomitsevat sinut ja teidän suhdetta. Trios, vaikka ne ovat mielissä eniten, silti pysyä kiistanalainen aihe joten voit tavata älä odota mitään reaktiota.

Pettymys suhteesi

Jakaa sänky toisen henkilön kanssa voi olla erittäin jännittävä ja ehkä tehdä menettää kiinnostuksensa ylläpitää suhteita kumppanin.

Kuka on isä?

Ei-toivotun raskauden voi olla erittäin vaarallinen näissä tilanteissa. Suojaudu hyvin, jos et halua joutua kasvoille hyvä pelästyttää ja isyystestin.

Se voi satuttaa ego

Seksiä kaksi miestä kerralla Se ei ole kaikille ja jotka voivat vaatia veronsa itsetuntoa, jos et ole valmis.

Ja tunteitasi

Jos nukkua kaksi ihmistä, jotka tuskin tuntevat sinut päätyä tunteita yksi tai jopa molemmat.

Voit luoda suhteen ongelmia

Tai lisätä nykyistä ei puututa huolellisesti. Ennen kuin valitset tämän vaihtoehdon Yritä sytyttää teidän suhde tavoilla, jotka eivät liity kolmansia osapuolia.

Voit menettää ystävyyttä kolmannen

Ottaa huomioon muiden tunteiden on tärkeää. Jos päätät sisällyttää joitakin tunnetaan oman ménage à trois tratadle ystävällisesti ja kunnioittavasti jos et halua menettää ystävyyttä ikuisesti.

Älä missaa: Making rakastunut kaksi miestä: 10 Vinkkejä Menage Trois täydellinen ja 5 hyvää syytä tehdä trio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 57 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة