Laksatiivit välittömästi kotiin: sijoitusta 10 tehokkain

luonnollisia laksatiiveja ovat elintarvikkeita, joiden avulla voimme torjua ummetus ongelmia ruokavalion. Juomia, täydentää tai elämäntavoista, joiden avulla voimme käsitellä tällaisen yhteisen ja ärsyttävää kuin ummetus ongelma. ulostustiheyden on osoitus terveydelle tunnettuja ja tärkeitä. Mutta, toisin kuin yleisesti pidetään, ei ole tarpeen evakuoida päivittäin pohtimaan tätä fysiologinen normaalisti, koska se liittyy läheisesti yksilöllisistä ominaisuuksista.

Laksatiivit kotiin: Kun emme tarvitse?

Lääkärit asettaa viite asteikolla alkaen vähintään evakuointi kolmen päivän välein ja enintään kolme suolen päivässä. Siksi, jos emme tuntuu halu juuri ajoissa joka päivä emme siis, että meillä on ummetus ongelma.

Usein keskellä stomachache, vahva laksatiiveja jotka eivät voi antaa toivottua tulosta (nopea vastaus) käytetään, kun taas voi olla sivuvaikutuksia, jos niitä käytetään pitkän aikavälin, Kuten kaikki lääkkeet. Siksi on parasta pitää huolta suoliston säännöllisyyttä luonnollisia laksatiiveja kuten elintarvikkeet sisällytetään ruokavalioon, laksatiiveja ja ole vasta tehokkaita oikeussuojakeinoja.

Paras luonnollinen laksatiiveja

käyttää laksatiiveja kotiin vain lisätietoja ruokaa. Katso sijoitusta kymmenen luonnollista laksatiiveja auttavat taistelussa ummetus, ongelma, että naiset ovat kaikkein heikoimmassa asemassa.

1. Vesi

Kyllä. Vesi on yksi tehokkaimmista laksatiiveja, jos se toteutetaan runsaasti koko päivän, mutta erityisesti herää aamuyöllä päivän. Vesi auttaa puhdistamaan mahassa ja suolistossa, pehmentää jakkara auttamaan evakuointi ja stimuloi suoliston peristaltiikan.

2. Kiwi

Hedelmä on yleensä laksatiivinen vaikutus, mutta kiivi on ehdoton takuu. On suositeltavaa ottaa kaksi kiivi aamulla tyhjään mahaan muutaman päivän ja miten suolet ovat vapautetuksi. hedelmiä korkeampi kuitupitoisuus.

3. Kuntoilu

Fyysinen harjoitus on siunaus terveydelle. Lisäksi se auttaa taistelemaan ylimääräisiä kiloja ja pidämme nuoren sydämen ja aivojen, fyysinen aktiivisuus on yksi tehokkaimmista laksatiiveja, jopa laihtua. Syynä on se, että liikunnan puute kehomme, kuten suolistossa, tulee laiska.

4. Syö täysjyvätuotteita cerales

Yksi tapa toteuttaa suolet ja torjua ummetus terve ja luonnollinen tapa. Molemmat asteikot, ottaa aamiainen maitoa tai jogurttia, leipää, pastaa ja riisiä, täysjyvätuotteita on runsaasti kuitua, yksi elintarvikkeita, jotka puhdistavat suolistoa ja edistää niiden toimivuutta.

5. Kumit ja sokerittomat makeiset

Purukumi tai karamelli on tapa edistää unionin hidas suoli. Toimivat osmoottisina laksatiivit, koska sorbitoli, makeutusainetta sisältävät, säilyttää vettä suolessa ja estää sen muodostumisen kovat ulosteet. Vaikka ei terveellisin vaihtoehto, sitä voidaan käyttää satunnaisesti.

6. palkokasvit

Kuten hedelmiä ja täysjyvätuotteita, vihannekset ovat suoli voimakas, koska ne sisältävät paljon kuitua. Kuitenkin silloin ongelmia, kuten ärtyvän suolen oireyhtymän tai paksusuolen tulehdus, ennen palkokasvit on parasta ottaa yhteys lääkäriin.

7. luumut

Laksatiivinen kuin tunnettu tehokas. luumut ovat ja ne ovat aina tehokkaita ympäri vuoden. Maukas, runsaasti hyödyllisiä aineita kehomme, voimme lisätä ruokaa aamiaisella, yhdessä täysjyvätuotteita. Hedelmä on toistuva luonnollinen laksatiivinen.

8. Lakritsi

Lakritsi on aromaattinen juuri yleensä syö niin makeismassan tai luonnollinen Se voi toimia luonnollisena laksatiivinen. Lisäksi se auttaa lisäämään jännitystä niin ennen lukien sen omaan ruokavalioon säännöllisesti, sinun täytyy kuulla lääkäriltä

9. Pähkinät

Saksanpähkinät, mantelit, kastanjat, hasselpähkinät ... öljypitoisuuden ja kuitu tekee mutterit laksatiivinen, sekä hyvä terveys ruokaa, koska muun vähentää kolesteroli. Voimme ottaa pähkinöitä välipala, aamiainen tai lisäämällä ne reseptejä sekä makeita että suolaisia. Maku ylijäämä luonnollinen ärsyke suolistoa.

10. Tee ja Aloe vera laksatiivivaikutuksen

aloe vera myös voimakas anti-inflammatorinen on myös paras luonnollinen laksatiivinen. Saat teetä laksatiivinen, kysy apteekista luottamusta, koska kaikki lajit ovat voimassa suoliston läpikulun ummetusta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 18 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi