15 seksuaalinen tekniikoita yllättää miehen sängyssä

Yllättää kumppanisi On erittäin tärkeää innovoida seksin aikana, rutiini ja ikävystyminen Ne voivat johtaa haluttomuudesta molemmat osapuolet ja siksi tullut pitkän aikavälin ongelma. Huomaa, että luonteeltaan miehet ajattelevat seksiä keskimäärin 19 kertaa päivässä, ja niin se on hyvä tietää, että on olemassa joitakin tekniikoita, joiden avulla voit yllättää kaveri ja että voit nauttia uskomattoman tavalla suhteeseen.

Jos olet henkilö seksuaalisesti aktiivinen, Olet löytänyt täydellisen miehen sinulle, ja haluat yllättää kumppanisi, et voi olla huomaamatta näitä 15 seksuaalinen tekniikoita yllättää miehen sängyssä:

1. Kela

Se on pohjimmiltaan supistamalla emättimen lihakset, clenching ja unclenching penis niiden kanssa, toistuvasti, ejakulaation viivyttämiseksi ja uros orgasmin saavuttaa korkean intensiteetin.

2. tántrico kiss

noin juuri ennen huipentuma, saatat pysähtyä ja seistä muutama minuutti suudella kumppani kun acompasáis Hengitä kautta hyvä suudelma, jossa ei tehdä virheitä. Tämä lopettaa korostavat intensiteetti nautintoa molemmille.

3. Florentino

Käytäntöön, jossa naisilla, kannat mies takaisin pidellen penis, kun hän tunkeutuu ottamaan ihoon niin pitkälle taaksepäin kuin mahdollista. näin voimistuu miehen orgasmin. Sinun täytyy olla varovainen, ettei liikaa kiristämistä, kyllä.

4. Purista

Aikana siemensyöksy, terskan painetaan välttämiseksi karkottaa siemennesteen ja sitten penis puristetaan 3 sekuntia kerrostamalla painetta kullakin alueella seuraavat neljä toistoa siemensyöksy annetaan virrata, mikä ilo se tehostaa.

5. heiveröinen

Se koostuu hierotaan koko vartaloa kevyesti sormenpäillä erityisesti lähialueilla kivespussin muodossa. Tämä stimulaatio ei suoraan vaan tehostaa ilo lisää herätteen.

6. Hanky

Vuosi on lukemattomia hermopäätteitä ja on erittäin miellyttävä stimulaatio yhdynnän aikana miehille, tämä tekniikka liittyy lisäämällä nenäliina rektaalisesti ja venyttää sitä kevyesti orgasmin aikana. Se hulluksi.

7. Postillonage

Samanlaisia ​​tekniikan on esitellä pikkusormi vuonna ihmisen hetkiä ennen siemensyöksyä.

8. Carezza

Yhdynnän aikana, läpäisemisnopeuden ohjataan niin että se on voimakkaampi, kun ihminen on aivan innoissaan ja tavoittaa jopa pysäyttää, kun olet suuresti. palvelee pidentää yhdynnän ja orgasmin mahdollisuuksia.

9. Yhdeksän liikkeet

Yhdynnässä miehen intersperses oivalluksia matala vain terskan ja muiden syvän. Niin että interleave 7 mieto ja kaksi syvää. Tämä nostaa jännitystä molempia.

10. tirkistelijä

Miehet rakastavat olla hallita ja ennen kaikkea miten innoissaan naisia. Tässä tekniikassa masturboida edessä kumppani ohjaamalla aikoja, jolloin se voi puuttua koskettaa sinua ja tehdä selväksi, kuka käskee kaiken aikaa.

11. Koiran pää

Tämä on yksi niistä suosikki asennot miehistä asennon, jossa penis vaikuttaa vagina, tämä saa heidät tuntemaan lihakset aiheuttavat painetta noin hänen jäsen. yrittää kumartakaa kunnes se saavuttaa korkeus käsivarren, tämä kallistuma sSe otenciará paine ja ilo.

12. kivespussin Hieronta

Toinen tapa tehostaa ilo mies on käytännössä fellatio Samalla se hierontaa kivespussin. Epäilemättä siemensyöksy ja stimuloi jännitystä kasvaa huomattavasti.

13. Käänteinen Felación

Tämä muoto suuseksistä sijoitetaan valehtelee johtaja putoaminen sängystä, jotta ihminen voi anna peniksen kurkun ikään kuin se olisi yhdynnästä. Tämä asento kasvaa aste syvyys fellatio ja siemensyöksy nopeuksilla.

14. Voitelu

Jos aikana seksuaalinen teko irstas jatkuvasti terska antaa leffa, Se on kestävämpi erektio ja kiihottumisen yhdynnässä samoin.

15. sikiöasennossa

Sivusuunnassa sukupuoli sikiön asentoon, jossa se on yksi suosikkiasennoista Miehet myös tapahtuu, jos ja levinneisyys hierovat hänen kivekset alhaalta, ilo ovat valtavat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة