5 temppuja viivyttää sääntöön

kuukautiset on luonnollinen prosessi että ei saa muuttaa, on totta, että nimetty erityinen juhla päiväys tai matkan muutamia hetkiä, jolloin alentamista sääntö voi olla sopimaton, ne harvat kerrat ehdotamme 5 temppuja viivyttää sääntöön. Jotkut naiset eivät tunne epämukavuutta kuukautisten aikana, toiset ovat kuitenkin alle vakavista oireista, jotka voidaan poistaa käytöstä suorittaa jokapäiväisiä tehtäviä. Muista, että nämä menetelmät tulisi käyttää vain poikkeustapauksissa, joissa sääntö on este Meille ei overindulge.

Koti temppuja viivyttää kuukautiskierto

  1. ehkäisy: Ehkäisypillereitä Se on tehokkain tapa hidastaa sääntö. Hormonaalista ehkäisymenetelmää, estää ovulaation, joten ohjeiden mukaan nimenomaan ehkäisypillereitä voimme viivästyttää säännön muutaman päivän. Ehkäisyteho rengas myös tämän vaihtoehdon mahdollistavat määräajan kuluttua.
  2. juominen sitruunaLuullaan määritteet sitruuna omistukseen help viive sääntö, kyllä, se on otettu suuria määriä useita päiviä ennen säännön. Se voidaan ottaa vettä, ja se voi auttaa viivästyttää kuukautisia yhdestä kahteen vuorokautta. Toinen vaihtoehto on korvata sitruuna etikkaa.
  3. syöminen linssitVaikka heillä ei ole tieteellistä perustaa, luullaan johtuvan tiettyjen elintarvikkeiden vaikutus viive sääntö. Voit tehdä tämän, se olisi tarpeen sisällyttää näitä elintarvikkeita ruokavaliosta vähintään viikkoa ennen alkua säännön. Nämä elintarvikkeet sisältävät linssit. Samalla se välttää tiettyjä ruokia että nousu ruumiinlämpö ja suosia syntyminen sääntö, kuten valkosipuli, paprika, paprika, chili tai inkivääri.
  4. käyttäessään: Voimakas, kuten stressiä tai henkistä ahdistusta liikuntaa voi hidastuttaa sääntö. Luonnollisesti, painotti ei ole paras idea, mutta itse urheilun voi olla temppu käyttää, jos aiomme lykätä muutaman päivän. Jos et ole tottunut tekemään liikuntaa tai ei ole fyysistä kuntoa intensiivistä taulukon ei pitäisi seurata tätä neuvoa, koska elimistö ei valmistu ylikuormituksen. Neuvot lisätä rytmiä liikuntaa riippuen fyysisestä kunnosta tai tapana tehdä urheilua.
  5. kylmä suihku: Kylmä vesi Se auttaa viive, estää tai hidastaa virtausta. Se annetaan kylmävesihauteella mukaan, kylmempi luullaan paremmin.

Saatat myös olla kiinnostunut: runsas 15 säännön yleisiä syitä, jotka selittävät sitä, ja jos tarvitset päinvastainen vaikutus lue artikkeli parhaista voidaan tehdä pienempi kuukautiset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 30


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة