8 asioita sinun tulisi tietää syyliä

Ulkonäkö syyliä Se on paljon enemmän yhteistä kuin uskommekaan. Syynä on virus, erityisesti ihmisen papilloomavirus. Kun hän kuolee, yleensä ne häviävät omasta, mutta tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi kiinnittää huomiota. Ne ovat yleensä pyöristetty, ja ne voivat näkyä yksin tai ryhmissä.

  1. Mistä ne näkyvät?Yleensä ne näkyvät iholla, muun muassa kasvojen tai käsien (lisäämällä olemisen unaesthetic), mutta se voi myös tehdä muualla kehossa, jaloista intiimi alueille. Jälkimmäisessä tapauksessa syyliä liittyy usein kivun tunne. Ne voivat aiheuttaa vammoja sukupuolielinten limakalvolle (kohdunkaula, emätin,&# 8230;). On tärkeää kääntyä lääkärin kontrolloida niitä ja soveltamaan asianmukaista hoitoa.
  2. Ovatko he tarttuvaa?: Tällä papilloomavirus tarttuu tartunta, joko suoran infektion iholle tai limakalvoille. Siirto voi tapahtua myös jakamalla esineitä kuten työkaluja manikyyri tai pyyhkeellä, esimerkiksi. Syyliä kasvot tai kädet on monimutkaisempi kuin sairastumista ellei tuotettu kontakti on haava tai leikata. Sukupuolielinten syyliä on helpompi levittää.
  3. Mistä tunnistaa ne?: Yleisimmät syylät yleensä pyöristetty, karkea muoto, ja ilmaantuvat yleensä kädet ja polvet. Kasvot ja jalat ovat yleensä tasainen syyliä. Jaloille, ne voivat kasvaa sisäänpäin, mikä aiheuttaa tunne kipua käveltäessä. Toinen paikka voit piilottaa sen alle kynnet ja varpaankynnet (tässä tapauksessa yleensä hyvin pieni) ja silmäluomet tai kaulan (lähempänä). Vaikka nämä syyliä ovat yleensä hyvänlaatuisia, tulee neuvotella lääkärin.
  4. Tai leikata tai repiä: Se on vain mitä meidän ei pidä koskaan tehdä, koska se voi kannustaa levinnyt muihin kehon osiin kautta verenvuoto tai leikkaamalla väline.
  5. Miten kohdella heitä?Vaikka kuten edellä, häviävät yleensä yksin (voi kestää kuukausia tehdä niin), voimme myös käyttää tietyntyyppinen dermatologisten hoidon, kuten querolíticos hoitoja saatavilla apteekeissa. Varten syylä haittaa (kipu, kutina), muita hoitoja kuten laser tai kryokirurgian (erityisesti kun kyseessä on jalkapohjien) voidaan soveltaa.
  6. Syyliä intiimialueen: Ne yleensä näy ryhmissä ja myös huomattava kosketus voi liittyä muita oireita, kuten kipua, kutinaa tai polttamalla. Naisilla ilmenee yleensä alueelle kohdunkaulan tai emättimen. Nämä syyliä on kiinnitettävä huomiota.
  7. Voi aiheuttaa kohdunkaulan syöpää?: Syyliä lasketaan myös kantoja alhaisen riskin papilloomavirus. Yli 95%: ssa tapauksista ei ole merkittäviä komplikaatioita.
  8. Voit varoittaa melanooma?: Syyliä, sellaisenaan, ei ole mitään tekemistä tämän tyyppisen tuumorin, paitsi se muistuttaa alkuperäistä vaurion melanooman (mooli kasvavan ja muuttuvan nopeasti, kasvaa korkeus syylä). Pitäisi mennä ihotautilääkäri niin pian kuin mahdollista, koska se voidaan irrottaa ilman merkittäviä komplikaatioita, jos havaitaan varhaisessa vaiheessa.

Saatat myös olla kiinnostunut Miten poistaa syyliä iho kotiin korjaustoimenpiteitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 83


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo