Huimaus aikana ja jälkeen kuukautisten: Mitä tehdä?

tunne huimaus aikana ja jälkeen kuukautisten Se on yleinen oire kärsivät monet naiset. Hormonaaliset muutokset kokeman naisen ruumis pitkin koko kuukautiskierto Ne ovat takana oireita tai epämukavuutta, kuten kipua alempi vatsa, päänsärky ja tietenkin, huimaus. Jos oireet jatkuvat ja koskettaa meitä, on suositeltavaa kääntyä lääkärin, koska meillä on ongelma alhainen verenpaine että näinä päivinä, on selvempää.

Voidaan sanoa, että kukin vaihe kuukautiskierron liittyy useita oireita. Esimerkiksi aikana ovulaatio epämukavuutta vatsan alueella ja lisääntynyt virtaus saattaa esiintyä. Päivinä juuri ennen sääntö voi tehostaa oireita, kuten turvotusta, heikkoutta, mielialan vaihtelut tai keskittymiskyvyn heikkeneminen. Oireita, jotka kuuluvat ns kuukautisia edeltävä oireyhtymä. Kuukautisten aikana puolestaan ​​yleisiä oireita ovat vatsa kipua, huimaus, sairaus, selkäkipu, jalkakipu, univaikeudet, ripuli. Oireita voidaan ohjata asianmukaista hoitoa, tässäkin tapauksessa luontaistuotteet, kasviperäisiä ja yrttejä, voi olla erittäin tehokas.

Toinen liittyvistä syistä huimaus on pilleri, itse asiassa se on yksi sen sivuvaikutuksista. Ja toinen syy huimausta ennen kuukautisten aikana on ongelma anemia tai alijäämä tahansa välttämätön ravintoaine. Todellakin, naiset ovat alttiimpia ottaa raudanpuute, ongelma, jota pahentaa hormonaaliset muutokset.

Muista myös, että huimausta ovat yleisempiä naisilla, joilla on diagnosoitu ja huimaus, varsinkin silloin, epäsäännöllinen kuukautiset.

ennaltaehkäisy

Estämään puhkeamista huimausta kuukautisten aikana pitäisi lisätä saanti neste, yrittää juoda riittävästi vesi noina päivinä. Se auttaa myös kestää jonkin makeisia tai makea lakritsi; syödä niitä, jännitys kasvaa. Toinen temppu on käyttää ripaus suolaa kielen alle.

On tärkeää myös tutustua ruokavalio ja yrittää panostaa enemmän hedelmiä ja vihanneksia ja vähemmän rasvaisia ​​ruokia ja sokerit. Aikana päivää ennen kuukautisia ja on myös hyvä syödä vähemmän juomia kofeiini tai piristeitä. Ehkä, entisestään lisätä nesteen saanti, se on mennä yrttiteet ja kasveja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 71


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer